ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

imam, lojmanda ölü bulundu

imam, lojmanda ölü bulundu

Konya`nın Kulu ilçesinde akşam namazını kıldırmaya gelmeyen 30 yaşındaki imam, lojmandaki evinde ölü bulundu. Cami cemaatine kendisini halsiz hissettiğini söyleyen ve vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan Ölçer`in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsin

Kulu`nun Ömeranlı Mahallesi`nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 2 yıldır Uzunkuyu Yaylası Camisi`nde görevli imam Yıldırım Ölçer, akşam namazını kıldırmak için camiye gelmedi.

EKİPLER HAREKETSİZ HALDE BULDU

Eşinden boşanan ve yalnız yaşadığı öğrenilen imamı merak eden cemaat, Ölçer`in lojmandaki evine gitti. Kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenen vatandaşlar, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, eve girdiklerinde Ölçer`i hareketsiz halde buldu. Yapılan kontrolde vücudunda herhangi bir yara izi ve morluk bulunmayan Ölçer`in yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

CEMAATE HALSİZ HİSSETTİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Cami cemaatine kendisini halsiz hissettiğini söylediği öğrenilen Ölçer`in kesin ölüm nedeni Ankara Adli Tıp Kurumu`nda yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Ölçer`in cenazesinin, otopsisinin ardından memleketi Ankara`nın Haymana ilçesi Sinanlı Mahallesi`nde toprağa verileceği öğrenildi.