Memura izin yasağı ne zaman kalkacak? - Bakan Soylu'dan memura izin yasağı açıklaması!

Memura izin yasağı ne zaman kalkacak? - Bakan Soylu'dan memura izin yasağı açıklaması!

Memura izin yasağı ne zaman kalkacak? sorusu yanıt buldu. Malum 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası OHAL Kararnamesi ile FETÖ terör örgütünün temizlenmesine yönelik operasyon ve soruşturmalar en üst düzeyde. Bu doğrultuda da önlem amaçlı memura izin yasağı g

Memura izin yasağı ne zaman kalkacak? sorusu yanıt buldu. Malum 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası OHAL Kararnamesi ile FETÖ terör örgütünün temizlenmesine yönelik operasyon ve soruşturmalar en üst düzeyde. Bu doğrultuda da önlem amaçlı memura izin yasağı getirilmişti. Öte yandan memura izin yasağı ne zaman kalkacak? sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu`ya soruldu. Bakan Soylu memurların izin yasaklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Bakan`ın `memura izin yasağı ne zaman kalkacak?` ile ilgili o açıklamaları haber7.com`da..

MEMURA İZİN YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

15 Temmuz Darbe Girişimi`nin ardından tüm ülkedeki kurumlarda bir dizi önlemi beraberi getirdi. FETÖ ile mücadele kapsamında 657`e tabi tüm devlet memurlarına izin yasağı getirildi. Fakat bu yasak şu günlerde tartışma konusu olmaya başladı.

Bakan Soylu, Memura izin yasağı FETÖ yapılanmasına karşı tedbirdir, (yasağın kalkması) yakında yeniden değerlendirilecek dedi. Memurlara izin yasağı ile ilgili tüm gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bakanı Süleyman Soylu bakanlık çalışanlarından 1,300?ünün FETÖ (Fetullah Gülen Terör Örgütü) soruşturması kapsamında soruşturulduğunu söyledi.

İşte Soylu?nın Reuters?a yaptığı açıklamalar.

Çalışma Bakanlığı?nda 1,300 kamu çalışanı FETÖ soruşturması kapsamında soruşturuluyor.

Gülen iade edilmezse Türkiye incirlik dahil hiçbir meselede duygularıyla hareket etmeyecek, rasyonel davranacağız.

Memura izin yasağı FETÖ yapılanmasına karşı tedbirdir, (yasağın kalkması) yakın zamanda yeniden değerlendirilecek.

Turkuaz kart alan nitelikli yabancı çalışanlara vatandaşlık vermek, Çalışma Bakanlığı?nın inisiyatifine geçti.

Hükümet kıdem tazminatı düzenlemesi üzerinde bakanlığımızın biraz daha çalışmasını istedi; amaç tüm tarafların uzlaşması.



Başlık