`Eğitim Kadroları, Pazarlama Kadrosu Kadar Önemli`

`Eğitim Kadroları, Pazarlama Kadrosu Kadar Önemli`

Şirketlerin pazarlama ekibi kadar, eğitim ekibi de müşteri memnuniyeti arttırıyor. Çünkü ürünü aldıktan sonra yaşanan, yanlış anlama ve yanlış kullanım, müşterinin mağdur olmasına sebep oluyor.

Tüketici elektroniği pazarında 12 yıldır hizmet veren, garanti kapsamı dışında kalan, kullanıcı hatalarına karşı içinde ücretsiz sigorta teminatının da bulunduğu güvence hizmet paketi sunan Cepkask A.Ş. Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, şirketlerdeki eğitim kadrolarına dikkat çekti.

Tayfun Gülgeç; `Şirketler çoğu zaman piyasaya sürdükleri ürünlerin satışı ve kullanımı hakkında gerek satış noktasını, gerekse tüketiciyi bilgilendirmekten imtina etmekteler. Her zaman ambalajın üzerine veya içine yazılmış olan uyarılar tüketici tarafından kayda değer bulunmaz. Bu durumda yanlış anlama veya kullanımda müşterinin mağdur olmasına sebebiyet verir. Müşterinin de satın aldığı mal veya hizmetin, hizmet şartlarını iyice bilmesi hatta istediği faydayı elde edemeyeceğine karar vermesi halinde de, ödediği meblağı geri alması gerekmektedir. Ancak satın aldığı mal veya hizmet hakkında eksik bilgi sebebiyle kendini mağdur olmuş hisseden müşterinin de kusuru göz ardı edilmemelidir. Biz Cepkask olarak hem bayimizi hem de müşterimizi mağdur etmemek için, eğitme önem veriyoruz. Satış-pazarlama ve operasyon ekibimiz kadar eğitim ekibimize de özen gösteriyoruz. Tam yetişmiş ve kalabalık bir eğitim kadromuz mevcut` dedi.