Tarih: 05.11.2025 03:55

Altyapı Tamamlanan Bölgelerde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmaları kesintisiz devam ediyor. Dulkadiroğlu Egemenlik Mahallesi'nde deforme olan yol yüzeyleri asfaltla onarılıyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, şehir genelinde başlattığı altyapı seferberliğine devam ederken, tamamlanan bölgelerde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları etap etap yürütülüyor.

Dulkadiroğlu Egemenlik Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sonrası yol yüzeyinde oluşan deformasyonların giderilmesi için bakım ve onarım faaliyetleri başlatıldı. Yol yüzeylerindeki bozulmalar ve deformasyonlar, KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalarla gideriliyor.

Mahalle içi arterlerde bozulan kısımlar sıcak asfaltla onarılıyor. Bu çalışmalarla vatandaşların daha konforlu seyahat etmesi ve altyapı sonrası üstyapının güvenli şekilde hizmet vermesi amaçlanıyor.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —