Yunusemre Belediye Başkanı, göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında Yenimahalle'de esnaf ile bir araya geldi. İşyerlerini tek tek gezen belediye başkanı, esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci ve Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak da katıldı.
Esnafın Talepleri Dinlendi
Ziyaret sırasında esnafın ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı, belediye olarak her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, "Her mahallede olduğu gibi Yenimahalle'de de vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yanındayız. Onların görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Belediyecilik anlayışımızın merkezinde halk var. Birlikte hareket ederek daha yaşanabilir, daha güzel bir Yunusemre'yi hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Teşekkür
Yenimahalle esnafı ve vatandaşları, ziyaretten dolayı Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, taleplerini doğrudan iletme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.