Bozüyük Belediyesi El Sanatları Atölyeleri tarafından düzenlenen "El Sanatları Sergisi", Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu'nun katılımıyla ziyarete açıldı.
Bozüyük Belediyesi tarafından Nevin Büyük danışmanlığında ve Türkan Cihan eğitmenliğinde düzenlenen atölyelere katılan kursiyerlerin yaklaşık 5,5 aylık çalışmalarının ürünleri, vatandaşların beğenisine sunuldu.
Bozüyük 100. Yıl Çarşı Meydanı'nda oluşturulan sergi alanı, özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü. Serginin açılışına eşiyle birlikte katılan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, atölyelerde 5,5 ay boyunca çok sayıda ürün ortaya konulduğunu belirtti. Bakkalcıoğlu, 10 gün açık kalacak serginin hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra sergiyi gezen başkan, ürünleri inceledi ve eğitmenlerden bilgi aldı.
Açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve eşi Merih Bakkalcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kadın Kolları üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Örgü, Çanta ve Oyuncak, Takı Tasarımı, Ahşap Boyama ile Bambu Rattan Sepet Yapımı ve Tasarımı olmak üzere 5 farklı branşta üretilen el emeği ürünlerin yer aldığı sergi, 31 Aralık 2025 Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.