Kemer Belediyesi'nin sosyal belediyecilik projeleri kapsamında hayata geçirdiği Kadınlar Lokali, Ocak ayı sonunda hizmete başlayacak.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'nde Düğün Salonu'nun yanında bulunan Kadınlar Lokali'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme gezisine, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.
Topaloğlu ve beraberindeki heyet, lokali gezerek Kemer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akın'dan bilgi aldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, lokalin kadınlar için bir buluşma ve sosyalleşme alanı olacağını belirtti. Topaloğlu, "Kadınlarımız burada sohbet edip vakit geçirebilecek. Satranç, tavla, dama, okey gibi oyun alanları ile çay, kahve gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekan oluşturuldu. Bu projede emeği geçen, özellikle Meclis Üyemiz Mehmet Akın'a ve tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Kemer'imize hayırlı olsun" dedi.
Meclis Üyesi Mehmet Akın ise, 50 kişi kapasiteli lokal hakkında detaylı bilgi verdi. Akın, "Kadınlarımız burada çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirebilecek. Altın günleri, doğum günü partileri gibi özel günlerini ücretsiz olarak burada düzenleyebilecekler. Çay, kahve, tost gibi ikramlar sunulacak. Ayrıca, Kemer Kart burada da geçerli olacak ve kart sahibi kadınlar yüzde 15 indirimden faydalanacak" ifadelerini kullandı.
Meclis Üyesi Akın, Şubat ayında Çamyuva Mahallesi'nde bir 'Deniz Kafe' projesini ve Kuzdere Mahallesi'nde de spor tesisi ile kafe yapımını planladıklarını açıkladı.