Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı!

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı!

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı!

Meteoroloji, 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; Marmara Bölgesi`ndeki birçok ilde 5 gün boyunca yağmur bekleniyor. İstanbul`da sadece pazartesi günü yağış beklenmezken salı günü ise Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi`deki çok sayıdaki ilde sağanak görülecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya ile İstanbul ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

TRAKYA VE İSTANBUL`DA YAĞMUR

Cuma günü; İstanbul, KırklareliTekirdağEdirne, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova`da yağmur bekleniyor.

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak

CUMARTESİ GÜNÜ MARMARA BÖLGESİ`NDE YAĞIŞ

Cumartesi günü; İstanbul, KocaeliSakarya, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, BursaManisaAydın ve İzmir`de yağış etkisini gösterecek.

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak

PAZAR 3 İLDE SAĞANAK

Pazar günü; sadece İstanbul, Kocaeli ve Kırklareli`de sağanak yağış görülecek.

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak

PAZARTESİ İSTANBUL`DA YAĞIŞ YOK

Pazartesi günü; İstanbul`da yağış beklenmezken Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale`de yağmur yağacak.

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak

SALI GÜNÜ ÜÇ BÖLGEDE YAĞMUR

Salı günü; MarmaraEge ve Akdeniz Bölgesi`ndeki birçok il yağmura teslim olacak.

Bu iller şöyle;

"İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, MuğlaAntalyaBurdurIspartaDenizli, Afyonkarahisar, UşakKütahyaEskişehirBilecik, Yalova, Kocaeli, DüzceBoluZonguldakBartınKarabük ve Kastamonu."

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak

MARMARA`NIN BATISINDA RÜZGAR

Hava sıcaklığının ülkemizin iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara`nın batısında kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARI GELDİ

Meteoroloji`nin Marmara için açıklamasında, "Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile İstanbul ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor" denildi.

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN İSTANBUL İÇİN YAĞMUR

Öte yandan İstanbul için "Parçalı ve çok bulutlu, cuma öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı", Çanakkale için ise "Parçalı ve çok bulutlu, cuma öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı" ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı! Marmara Bölgesi yağmura teslim olacak



Bolu Göynük Çevre Yolu hizmete açıldı

Başkan Bozbey'den CHP'nin Bursa mitinginde adalet ve demokrasi çağrısı

Meteoroloji 38 il için uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, kimsesizlerin kimsesi olmak için yola Çıktı

Milli pedallar göğsümüzü kabarttı

Başkan Ovalıoğlu’ndan gençlere: Yanınızdayım

Bakan Göktaş'tan yoğun "aile diplomasisi"

PLASFED: Sanayi güçlenirse Türkiye büyür

Sibel Can'dan yaza ışıltılı merhaba

Başkan Aras’a 'Sosyalist Enternasyonal'den uluslararası görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

DOSABSIAD, HOMETEX 2025'e 60 firma ile damga vurdu

Bayram tatilinde tren kapasitesi artıyor! 10 bin 866 ek koltuk!

Gemlik Basketbol U18 potada finalde

BtcTurk Vadi Açıkhava 2025 sezonu başlıyor