100'üncü yıla özel İstanbulkart

100

100'üncü yıla özel İstanbulkart

İBB, Cumhuriyetin 100. yılı için özel seri İstanbulkart tasarladı.

İSTANBUL (İGFA) - Türk bayrağının renginden oluşan tasarımın bir yüzünde Mustafa Kemal Atatürk diğer yüzünde de 100. yıl logosuna yer verildi. Sınırlı sayıda isme özel İstanbulkartlara başvurular yıl sonuna kadar online olarak yapılabilecek. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki BELBİM, ulaşım ve yaşam kartı olarak hizmet veren  İstanbulkart için Cumhuriyetin 100. yılına özel tema hazırladı. İstanbulkart Mobil’imizin logosu ay yıldızlı bayrağımızın rengiyle, mobilde yer alan İstanbulkartlar 100. yıl özel seri İstanbulkartlar ile güncellendi. İstanbullular bir asrın coşkusunu yanında taşıyabilsin diye Cumhuriyetin 100. yılını simgeleyen İstanbulkart tasarlandı. 

YILSONUNA KADAR SINIRLI SAYIDA

Özel seri İstanbulkartlar göz alıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Türk bayrağının renklerinden esinlenen tasarımda kartların bir yüzünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yer alıyor.  Diğer yüzünde de 100. yıl tasarımı bulunuyor. Özel seri İstanbulkartlar, diğer kartlardaki tüm özelliklere sahip olup, ulaşım ve alışveriş için kullanılabiliyor. Sınırlı sayıda üretilecek isme özel İstanbulkartlara başvurular  bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden online olarak yapılıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 100'üncü yıla özel istanbulkart

Çevreci çocuklar geleceğe umut oluyor... Büyük ödül töreni Haliç'te

Murat Özçelik 'CHP kurucu değerlerine zarar veriyor' diyerek istifa etti

Bursa Nilüfer'de engelsiz pedallar dostluğa döndü

Her migren baş ağrısı değildir!

Konya’ya yeni tramvay hattı... Konya’nın raylı sistem ağı genişliyor

İstanbulKart ile düzenli sosyal desteğe devam

Dr. Abdullah Gayret, ÇEVKO vakfı başkan vekili oldu

Türkiye sanat sahnelerinde tarihi başarı

“Yapay Zekâ Yıldızları” küresel arenada ödüllendirildi

Hazır kahve görme kaybını hızlandırabilir!

PTT'den 'Akdeniz'e ilkgün zarfı

İran’da mahsur kalan Tailwind uçağı Türkiye’ye döndü

Ticaret'ten ilk yarıyıl denetim bilançosu... Rekor denetim: 1,5 milyar TL ceza

Kerimcan Durmaz’dan duygusal bir dönüş: “Yangın Var” yayında

Anadolu Rüyası’ndan unutulmaz kültür gecesi