GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

12 ilde Narkoçelik'e 28 tutuklama!

12 ilde Narkoçelik

12 ilde Narkoçelik'e 28 tutuklama!

12 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-26' operasyonlarında yakalanan 57 zehir taciri ve sokak satıcısından 28'i tutuklandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-26 operasyonlarının detaylarını paylaştı.

Buna göre, operasyonlar Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarınca, 236 ekip, 1596 personel ve hava araçları ile İstanbul, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, Aydın, Gaziantep, Erzurum, Samsun, Hatay, Ankara, Ağrı ve Van olmak üzere 12 ilde gerçekleştirildi.

Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-26” operasyonlarında; 426 kilogram uyuşturucu madde3 milyon 915 bin adet kök kenevir ve kök skunk, 2 Milyon 512 Bin adet Uyuşturucu Hap ele gerçekleştirildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 57 uyuşturucu satıcısının yakalandığını 28'inin tutuklandığını açıkladı. 14'ü hakkında adli kontrol kararı verilen operasyona ilgili gözaltına alınan diğerlerinin işlemleri devam ettiği kaydedildi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1810901101186797877


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 12 ilde narkoçelik'e 28 tutuklama!

Tokat'ın Bağbaşı Köyü, yüksek lisans teziyle bilimsel incelemeye konu oldu

Bursa Büyükşehir'den 'Deprem Sığınma Ünitesi' projesi tanıtıldı

Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi'nde Ulaşım ve Otopark Çalışmalarını Tamamladı

Kepez Belediyesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

MarmaraPark AVM’de bu ay iyilikler patili dostlara birikiyor

Samsun'da ALO 153 Çözüm Merkezi, 2025'te 1 Milyondan Fazla Çağrıya Yanıt Verdi

İzmit'te Dünya Türk Dili Ailesi Günü Kutlandı

Keçiören'de Gönüllülük Projesi Başladı: 'Anne Denetiminden Geçmiştir' Etiketi Geliyor

Pamukkale'de Ücretsiz Kış Spor Kurslarına Yoğun Katılım

E-İhracatta Gümrük Süreçleri Kolaylaşıyor: Konsinye İhracat ve Yetkili Müdürlüklerde Yeni Düzenlemeler

Keçiören'de Yayla ve Esertepe Mahallelerinin Sorunları Dinlendi

Kepez Belediyesi, Türk Ocağı Parkı'nı Yenileyerek Hizmete Açtı

Süleyman Soylu'dan iftira ve yakıştırmalara sert yanıt

Yunanistan, Türk yatırımcılar için rekor talep görüyor

Yeni Cuma Parkı, Yaz Aylarında Botanik Bahçesi Görünümü Kazanıyor