23 ilde DEAŞ Operasyonu: 105 gözaltı!

23 ilde DEAŞ Operasyonu: 105 gözaltı!

23 ilde DEAŞ Operasyonu: 105 gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik Emniyetimiz ve Jandarmamız tarafından düzenlenen operasyonlarımızda; 105 şüpheli Terör Örgütü mensubu yakalandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir sürdürdüğü terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlilaya, sosyal medya hesabından Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca 19-27 Mart 2025 tarihleri arasında yapılan çalışmaları paylaştı.

Aksaray, Ankara, Batman, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa, Uşak, Adana, Hatay, İstanbul ve Yalova'da  DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 105 şüphelinin yakalandığını açıklayan Bakan Yerlikaya, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildiğini de kaydetti.

Yakalanan şüphelilerin DEAŞ’a üye oldukları, örgüte finans sağladıkları ve sosyal medya üzerinden propaganda yaptıkları belirlendi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları koordine eden başsavcılıklara, valilere ve güvenlik güçlerine teşekkür ederek, terörle mücadelenin aralıksız devam edeceğini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 23 ilde deaş operasyonu: 105 gözaltı!

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı

Muğla’dan Rodos’a mavi yolculuk başlıyor