GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

27 ilde 237 'Siber' gözaltı!

27 ilde 237

27 ilde 237 'Siber' gözaltı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19-27 Mart 2025 tarihleri arasında Emniyetimiz ve Jandarma tarafından 27 ilde "Siber Suç ve Suçlulara" yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 237 şüpheliden 118'i tutuklanırken, 34'ü hakınmda adli kontrol kararı verildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19-27 Mart 2025 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 27 ilde düzenlenen “Siber Suç ve Suçlulara” yönelik operasyonlarda 237 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Operasyonlar, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde gerçekleştirildi. Yakalanan şüphelilerden 118’i tutuklanırken, 34’ü hakkında adli kontrol kararı verildi; diğerlerinin işlemleri ise devam ediyor. Karabük, Ankara, İstanbul, Adana gibi illeri kapsayan operasyonlarda, şüphelilerin “nitelikli dolandırıcılık, yasa dışı bahis, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve nitelikli hırsızlık” suçlarından soruşturma geçirdiği belirtildi. Operasyonlar kapsamında çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve dijital materyale el konuldu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1910197135389098220

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, valileri, savcılıkları ve operasyonu gerçekleştiren polis ile jandarmayı tebrik ederek, Siber Vatan’da sanal devriyelerin 7/24 görev başında olduğunu, Siber suçlarla mücadelemiz aralıksız süreceğini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 27 ilde 237 'siber' gözaltı!

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı

Muğla’dan Rodos’a mavi yolculuk başlıyor