30 Haziran'da sağlığa 'Deva' olacak planı açıklayacak

30 Haziran

30 Haziran'da sağlığa 'Deva' olacak planı açıklayacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde esnafla sohbet sırasında maaşıyla alışveriş poşetini dolduramamaktan yakınan memur emeklisine, “Şu anda emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil. Çok zor. Hayat çok pahalı” diyerek karşılık verdi. Babacan, açıklayacakları sağlık eylem planıın DEVA Partisi’nin 11. eylem planı olacağını söyledi.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gittiği pazar yerinde esnafla sohbet etti. Babacan, maaşıyla alışveriş poşetini dolduramamaktan yakınan memur emeklisine, “Şu anda emekli maaşıyla, asgari ücretle geçinmek diye bir şey söz konusu değil. Çok zor. Hayat çok pahalı” diye karşılık verdi.

Babacan, “Ülkenin kaybedecek zamanı yok artık” diyen emekliye, “Seçime kadar kayıp maalesef. Seçime kadar herhangi bir konuda çözüm üretmeleri imkânsız. Bitti. Öyle bir kadro bir kadro yok ellerinde. Hepsini dağıttılar. Kendileri de bilmiyor. Bilenlerle de çalışmıyorlar. Onun için biz yepyeni bir kadro oluşturduk. İnşallah seçim günü vatandaşımızdan o desteği talep edeceğiz. O desteği alıp yürüyeceğiz" diye konuştu.

Partisinin eylem planlarından bahseden Babacan, her alanda çözüm açıkladıklarını ve ekibi hazırladıklarını belirten Babacan, "Yapılacak işlere hazırlanıyoruz ki seçimden sonra bir gün bile kaybetmeden çalışmaya başlamak gerekiyor. Bugünden hazırlık gerekiyor” dedi.

DEVA PARTİSİ 30 HAZİRAN’DA SAĞLIKLA İLGİLİ EYLEM PLANINI AÇIKLIYOR

“Sağlıkta biraz memnuniyet iyiydi, son yıllarda sağlık da çöktü” diyen Babacan, DEVA Partisi’nin sağlıkla ilgili eylem planını 30 Haziran Perşembe günü açıklayacaklarını duyurdu.

DEVA Partisi bugüne kadar on ayrı alanda eylem planı açıklamıştı. Bu eylem planlarında tarım, afet yönetimi, sosyal politikalar, dijital dönüşüm, ekonomi ve finans politikaları, yerel yönetimler ve şehircilik, yükseköğretim, KHK, çevre ve ikim değişikliği ile adil yargı başlıklarında çözüm önerileri paylaşılmıştı.


Haber Kaynak : İGFA

Bilecik ve Alaşehir Adalet Binaları İçin İhale Tarihi Belli Oldu

Adalet Bakanı Tunç, Bartın'da Ev Sahibi Türkiye Kura Töreni'nde Konuştu

Bakan Tunç: Çocuk Suçlarında Yasal Düzenleme İçin Komisyon Çalışmaları Bekleniyor

Tarsus'ta Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması'nın Lansmanı Yapıldı

Şırnak'ta Düzenlenen Operasyonda 142 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Tarsus'ta Zabıta Ekipleri, Sel Uyarısı Sırasında Mağdur Vatandaşa Yardım Etti

JAK Timleri, Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde Turistlerin Güvenliği İçin Nöbette

Fırtına ve kar yağışı uyarısı!

Hatay'da Otoyolda Yarış Yapan Dört Sürücü Yakalandı

KAYÇEV Geri Dönüşüm Tesisi ile Doğa Korunuyor, Ekonomi Güçleniyor

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Sibel Can 'altın yılı'yla göz kamaştırdı!

7 bin 875 dağıtım çalışanı Migros'un kadrosunda

Megastar’ın sahnesinden Süperstar geçti

Yeşilyurt'ta Diyarbakırlılar Taziye Evi Hizmete Açıldı