GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

40'ıncı yıla özel müzayede

40

40'ıncı yıla özel müzayede

Galeri ve sanat dünyasının duayen müzayedecilerinden Nihat Tokat, uzun bir süre ara verdiği müzayedeciliğe geri dönüyor.

İSTANBUL (İGFA) - 40 yıllık galericilik serüvenine onlarca galeri ve yüzlerce sergi sığdıran Nihat Tokat, yüzlerce sanatçının eserini sanat piyasasına ilk tanıtan kişi olarak biliniyor. Ünlü galerist, bir dönem sıklıkla yaptığı salon müzayedelerini ArtVizyon Gallery olarak bundan sonra instagram ve online müzayedelerle sürdürecek. 12 Nisan Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak olan müzayedede, şaheser tablolardan oluşan bir koleksiyon satışa sunulacak.

Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cevat Dereli, Sami Yetik, İbrahim Çallı, Ergin İnan, Devrim Erbil, Fevzi Karakoç, Şahin Paksoy, Bayram Gümüş, Selahattin Kara, Orhan Umut, Nuri Battal, Alev Özas, Haluk Özden, Assim Resuloğlu, Ferruh Karakaşlı, Cihat Burak, Kemal Önsoy, Avni Arbaş, Sacid Memedov, Nazaar Musavinia gibi çok sayıda ünlü ressamın başyapıtları bu müzayedede satışa sunulacak. Çok değerli bu başyapıtların müzayedesi şimdiden koleksiyonerler tarafından heyecanla bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 40'ıncı yıla özel müzayede

Gümüşhane Belediye Başkanı, Ziya Gökalp'i Andı

Turan Tuğlu 2. Kitap Fuarı'nda Şiir Dinletisiyle 6. Gün Tamamlandı

Sunay Akın'ın 'Cumhuriyete Giden Yol' Söyleşisi Denizli'de Coşkuyla Karşılandı

Denizli'de İlk Kez Düzenlenen Lykos Yarı Maratonu Tamamlandı

15. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu Karabük'te Başladı

Başkan Çetinkaya, Abdullah Şahin'in Cenazesine Katıldı

Kepez Belediyesi kurakçıl peyzaj bitkileri üretiyor

Kepez'de modern ekmek büfeleri halka uygun fiyatlı hizmet verecek

Sahne Kepez Etkinlikleri Erenköy'de Gerçekleştirildi

Altıncı Sivas Günleri Keçiören'de Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Toprak Razgatlıoğlu Alanya'da Coşkuyla Karşılandı, Caddeye İsmi Verilecek

Niğde'de 613 Milyon TL'lik Altyapı Devrimi Başladı

Mudanya Turizm Çalıştayı Sonuçlandı: Geleceğin Turizm Vizyonu Belirlendi

Ticaret Bakanı Bolat, Romanya ile Ticaret Hacmini 20 Milyar Dolara Çıkarmayı Hedefliyor

Yeşilay’dan küresel bağımlılıkla mücadelede ortak akıl zirvesi