47. İstanbul Maratonu’nda 'eğitimde dur durak yok'

47. İstanbul Maratonu’nda

47. İstanbul Maratonu’nda 'eğitimde dur durak yok'

Eğitimde fırsat eşitliği için 58 yıldır aralıksız faaliyetlerini sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), 47. İstanbul Maratonu’nda “Eğitimde Dur Durak Yok!” diyerek herkesi gençlerin geleceğine umut olmak için koşmaya davet ediyor. Kayıtlar, 4 Ağustos'ta başlıyor.

İSTANBUL (İGFA) - 47. İstanbul Maratonu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 2 Kasım’da binlerce koşucunun kıtaları aşarak iyilik için birleştiği bir dayanışma yolculuğuna dönüşüyor.

Türk Eğitim Vakfı (TEV), “Eğitimde Dur Durak Yok!” çağrısıyla tüm bireysel ve kurumsal koşucuları, gençlerin eğitim yolculuğuna destek vermeye davet ediyor.

Her yıl binlerce öğrenci, barınmadan temel ihtiyaçlara kadar uzanan çeşitli imkansızlıklar nedeniyle eğitimine ara verme riskiyle karşı karşıya kalıyor. TEV, gençler eğitimlerine kesintisiz devam edebilsin diye 2 Kasım’da düzenlenecek maratonda bir kez daha bağış kampanyası yürütecek. Koşucular, TEV ile maratona katılarak bireysel bağış kampanyaları oluşturabilecek ve her adımı gençlerin geleceği için atabilecek.

KURUMSAL KAYITLAR 4 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Koşu projeleri kapsamında bugüne dek binlerce bağışçının ve gönüllü koşucunun desteğiyle on binlerce gence ulaşan TEV, maratonda gerçekleştirilecek yardımseverlik koşusunu eğitime verilen toplumsal desteğin güçlü bir göstergesi olarak görüyor. Koşu projelerine katılan gönüllüler ve kurumlar TEV adına maratona kaydolup bir bağış kampanyası başlatarak adımlarını eğitime destek için atıyor. Her bağış, bir öğrencinin hayallerine bir adım daha yaklaşması anlamına geliyor.

Kurumsal kayıtların 4 Ağustos’ta başlayacağı 47. İstanbul Maratonu için TEV; bireyleri, eğitim dostu kurumları ve sivil toplum gönüllülerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Şanlıurfa'da Hızmalı ve Atatürk Mahalleleri İçin Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, Okul Sporları Yarışmalarında 48 Madalya ve Kupa Kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Sertifikalı Dijital Eğitim Programı Başlatıyor

Aydın'da Koçarlı ve Germencik İlçelerinde Kapsamlı Belediye Çalışmaları

Bursa'da Balkan Göçünün Hafızası Genç Kuşaklara Aktarılıyor

Bursa'ya 'Hatıra Ormanı': 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Öğrenciler Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret ederek tarihi öğreniyor

Didim'e 370 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı Tamamlanma Aşamasında

Muş'ta Kış Hazırlığı: Yeni Mahalle'de Yol Güçlendirme Çalışması

Muş Belediye Eşbaşkanı Tuba Sayılğan, Kadın Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi

Enduro Sporcuları Kemer Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Lapseki Belediye Başkanı, Dünya Çiftçiler Günü'nde Üreticileri Ziyaret Etti

Murat Dalkılıç İstanbul’da rekora koştu! İki kıtada kapalı gişe

Muş'ta Yeni Mahalle'ye İmar Yolu Hizmete Açıldı

Muş Belediyesi'nin Ücretsiz Bağlama Kursu Porsor Ana Kültür Merkezi'nde Başladı