GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

5 ilde 18 'Siber'göz'altı!

5 ilde 18

5 ilde 18 'Siber'göz'altı!

İstanbul merkezli 5 ilde nitelikli dolandırıcılara yönelik "Sibergöz-31" operasyonu düzenlendi, 18 şüpheli gözaltına alındı.

İSTANBUL (İGFA) -  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dolandırıcılara yönelik bir süredir sürdürdüğü 'Sibergöz' operasyonlarının 31'incisinin yapıldığını duyurdu.

İstanbul merkezli Ankara, Mersin, Şanlıurfa ve Batman illerinde gerçekleşen operasyonunun detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kendilerini kamu görevlisi ve banka çalışanı olarak olarak tanıtıp mağdurların hesaplarındaki paraları dolandırdıkları tespit edilen 18 zanlının gözaltına alındığını açıkladı.

Vatandaşların hesaplarında bulunan paraları Havale/EFT yöntemi ile kendi kontrollerindeki üçüncü şahıslar adına açtırdıkları hesaplara aktardıklarını kaydeden Bakan Yerlikaya, "Kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp, iletişime geçtikleri şahıslara çeşitli yönlendirmelerde bulunarak, 18 eylemde ilk belirlemelere göre toplam 4 Milyon 600 bin TL’lik haksız kazanç sağladıkları tespit edildiğini, operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konulduğunu belirtti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1780460915256635889


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 5 ilde 18 'siber'göz'altı!

Pendik'te Yüzme Şenliği ile Cumhuriyet Coşkusu

Geyve'nin Eşme ve Bayat Mahallelerine Spor Kompleksi Yapılıyor

Hamamözü'nde Gazze için yardım kermesi düzenlendi

Bağlar'da Deprem Sonrası Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Kayseri'de 15 Mahalleye 213 Milyon TL'lik Yol Yatırımı İncelendi

Selçuklu Parkı'na Yeni Oyun Grupları Kuruluyor

Konya'nın Çeltik İlçesine 102 Milyon Liralık Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Konuklu Mahallesi Şehir Yolu 30 Metre Genişliğe Ulaştı

Büyükşehir Akademi'de güz dönemi kayıtları tamamlandı

Kayseri'de 25 Milyon TL'lik Altyapı Çalışmaları Başladı

Sakarya'da Kasım Ayı Kültür Sanat Takvimi Açıklandı

Dulkadiroğlu'nda Hacı Osman Uğur Camii Hizmete Açıldı

Adalet Bakanı Tunç, Deprem Bölgesindeki Hukuki Süreçleri Değerlendirdi

Kahramanmaraş'ta 18 Ayda 8 Milyar TL'lik Yatırım Gerçekleştirildi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mustafakemalpaşa Mahallesi'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi