81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da

81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara

81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlığın yürüttüğü eğitim politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere bakan yardımcıları ve genel müdürlerin de katılımıyla 81 ilin Milli Eğitim Müdürleri ile Ankara'da bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Gölbaşı Mogan MTAL Uygulama Oteli'nde yaptığı toplantıda, kamuoyunun görüş ve önerilene sunulan yeni öğretim programı taslağı olmak üzere tarihleri yaklaşan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin alınan ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.

Bakan Tekin, söz konusu sınavlarda çıkacak tüm soruların Millî Eğitim Bakanlığının müfredatındaki kazanımlardan oluştuğu hatırlatmasında bulunarak öğrenci ve velilerin bu yönde bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaptı. 

Bakanlığın eğitim politikalarıyla ilgili yürüttüğü faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunurken göreve geldiği günden itibaren hayata geçirilen projelerin hassasiyetle takip edilmesini isteyen Bakan Tekin, eğitim öğretim yılı başında alınan kararları da hatırlatarak öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili aldıkları karar konusunda taviz vermeyeceklerini bir kez daha söyledi.

Toplantıya Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Ömer Faruk Yelkenci, Nazif Yılmaz, Kemal Şamlıoğlu, genel müdürler ve 81 ilin millî eğitim müdürleri katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 81 ilin milli eğitim müdürleri ankara'da

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Deprem riski yurtdışı konut taleplerini artırdı

İlk Kadın OSB için adımlar atıldı

Şehit ailesine Ovalıoğlu'ndan ziyaret

Simge Harbiye’de büyüledi: Yeni şarkısının müjdesini verdi…

Bayram sofralarında sebzeyi eksik etmeyin

Bayramda omurga sağlığına dikkat

Tutuklu Başkan Çalık’tan mesaj: Umudumu yitirmeyeceğim

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı'nda kazananlar belli oldu

Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatına mesaj: 'Türkiye Yüzyılı' hedefi demokrasi ve kardeşlik

Bursa İl Jandarma'dan bayramlık yoğun trafiği denetimi

İzmir 'iklim nötr' hedeflerini dünyaya tanıttı

Sinemalarda bugün vizyona girenler...

Ticaret'ten ilk 5 ayda rekor denetim... Bayram öncesi 14,2 milyon ürün denetlendi