945 milyon TL'lik tarımsal destekler yatırılıyor

945 milyon TL

945 milyon TL'lik tarımsal destekler yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 944 milyon 907 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplamda 944 milyon 907 bin TL tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplar aktarılacağını belirterek, hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Bakan Yumaklı, destekleme ödemeleri kapsamında; 842 milyon 765 bin lirası Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği, 84 milyon 663 bin lirası Süt Analizi Desteği, 16 milyon 840 bin lirası Düve Alım Desteği, 392 bin 900 lirası Hayvan Gen Kaynakları Desteği, 246 bin 100 lirası Sertifikalı Tohum Üretim Desteği olmak üzere toplam 944 milyon 907 bin lira olarak yapılacağını açıkladı.

Bu kapsamda, Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği, TC kimlik numarasının son hanesi 0-2-4 olanlara bugün saat 18.00'den sonra, kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olanlara 17 Mayıs saat 18.00'den sonra, diğer destekler tek parça olarak bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!