ABP Genel Başkanı Yalçın'dan ertelenen zam açıklaması

ABP Genel Başkanı Yalçın

ABP Genel Başkanı Yalçın'dan ertelenen zam açıklaması

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ankara’da simide gelen zammın bakanlık tarafından geri alındığını belirterek fiyat artışlarına tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ankara’da simide gelen zammın Ticaret Bakanlığı’nın talimatı ile zammı geri alındığını belirterek, “Baskı ile fiyat artışlarını ne kadar kontrol altında tutabilirsiniz?” diye sordu.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Valilik onayı ile 10 liralık simit fiyatını 15 liraya çıkaran Ankara Pideciler ve Simitçiler Odası’nın Ticaret Bakanlığı’nın talimatı ile zammı geri aldığını belirterek, artan yoksulluğa dikkat çekti.
Çalışanın, emeklinin enflasyona ezdirildiğini dike getiren Başkan Yalçın, “Vatandaşımız her yeni güne zamla uyanıyor. Seçimlerden sonra zamların daha da artacağı bir gerçektir. Seçim sonrasına ertelenen zamlar vatandaşımızı daha da yoksullaştıracak. 31 Mart seçimleri iktidarı uyarmak için yoksul yurttaşlarımız için bir fırsat” dedi.

31 MART İKTİDARI UYARMAK İÇİN BİR FIRSAT
Baskı ile fiyat artışlarının ne kadar kontrol altında tutabileceğini soran Başkan Yalçın, şöyle devam etti. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Buna inanıyoruz Ve ülkemizi dünyanın en huzurlu ve mutlu ülkeleri listesinde birinci sırada yapmak hedefimizdir. Devlet millete hizmet etmekle mükelleftir. Devlet millet için vardır. Anadolu birliği bu gücün anahtarı olacaktır. 31 Mart seçimleri iktidarı uyarmak için yoksul yurttaşlarımız için bir fırsattır. Millet güçlü olursa devlet güçlü olur.”


Haber Kaynak : İGFA

Başkan Ünlüce, MARUF’25’te Eskişehir’in vizyonunu anlattı

İstanbul’a kiralık sosyal konutların ayrıntıları netleşiyor... TOKİ, 500 bin konutla kira yükünü hafifletecek

Muğla'da bağımlılıkla mücadeleye sanatla destek

ALANYA KİTAP FUARI'NA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği 7. Edremit Kitap Fuarı kapsamında gerçekleşen “Yerelden İktidara” panelinde panelist olarak yer aldık.

Denizli Büyükşehir’den kırsalda evlenen gençlere tam destek

Craft İstanbul'a Bursa damgası

4. Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali Mustafakemalpaşa’da

TARLA KİRALAMA 2. İLANI

AKTOPRAK VE NESİMİ’DE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

TUS sonuçlarına göre cildiye zirvede, cerrahi branşlar geri planda

DEPREM RİSKLERİNE KARŞI JAPONYA İLE İŞBİRLİĞİ

Nilüfer’de Yaşlılar Günü’nde kalpler gençleşti

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET

İstanbul Beylikdüzü’nde “İlmek İlmek Kardeşlik” projesiyle dayanışma büyüyor