Adana'dan İstanbul'a kaçış planı Şile Jandarması'na takıldı!

Adana

Adana'dan İstanbul'a kaçış planı Şile Jandarması'na takıldı!

Adana’da en büyükleri 20 yaşında olan 3 arkadaş, Kalaşnikofla girdikleri kuyumcudan 3 kilogram altın çalarak kaçtı. Film senaryolarını aratmayan bir kaçış planı hazırlayan soyguncular, Şile Doğancılı Mahallesinde bir bungalov evde yakayı ele verdiler.

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) - Adana Çukurova'da 20 Aralık 2024 Cuma gūnü saat 10.00 sıralarında Çetinkaya Kuyumculuk isimli iş yerinde meydana gelen yağma olayını gerçekleştiren şüphelilerin Şile ilçesi Doğancılı Mahallesinde saklandıkları duyumunun alınması üzerine; Şile İlçe Jandarma Komutanlığı ve Adana Emniyeti Gasp Şube ekipleri  8 şüpheli şahsı saklandıkları bölgede yakalandı.

Alınan bilgiye göre Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Şile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Sahilköy Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak operasyon yaptı.

İbrahim G., M.Y., Emirhan K. ve kendilerine yardım yataklık eden Kürşat Samet K., Harun C. ile Mertcan T. Şile’de saklandıkları bungalovda yakalandı.

Yakalanan şüphelilerinin buradan yurt dışına kaçacakları belirtildi. Taksici Doğan B., şüphelilere otomobili kiralayıp veren Yiğit Can T. ve Ceyhan ilçesinden nakliyeci ile buluşma noktasına getiren Kubilay K. de Adana’da yapılan operasyonla yakalandı.

Olayla ilgili yakalanan şahıslardan E.K. (19), İ.G. (20) ve S.M.Y. (16) adlı şahısların kontrolünde “Birden Fazla Kişi ile Kendisini tanınmayacak Hale koyarak silahla Yağma” suçundan yakalama kararlarının bulundukları tespit edilerek, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen İbrahim G., M.Y., Emirhan K., Samet K., Harun C., Mertcan T., Doğan B., Yiğit Can T. ve Kubilay K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Haber Kaynak : İGFA

Filistinli oyuncu Saleh Bakri İstanbul'a geliyor

Erdoğan’dan Gazze çıkışı... İnsanlığın kaderi 5 ülkenin insafına terk edilemez!

Bekir Aksun'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Küçükçekmece'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Down Sendromlu Melek'in Gelinlik Hayali Temsili Düğünle Gerçek Oldu

Büyükşehir Basket, Ege Üniversitesi Daçka'yı evinde ağırlayacak

Özel Gereksinimli Gençler 'Kamera Benimle' Projesiyle Sinema Üretti

Şahinbey'de Cumhuriyetin 102. Yılı Spor Etkinlikleriyle Kutlandı

Odunpazarı'nda Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Kreşlerden Yaşam Merkezlerine Taşındı

Akyazı'da kırsal ulaşım için asfalt çalışmaları hız kesmiyor

Cumhuriyet'in 102. Yılı Pendik'te Bilal Sonses Konseriyle Kutlandı

Antalya'da Cumhuriyet'in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Samsun'da Sanat Sezonu Görkemli Açılışla Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aydıncık'ta Üreticilere Fide ve Güneş Paneli Desteği Sağladı

Mehmetçik Vakfı'ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı'na Teşekkür Ziyareti