ADARAY bir yılda 1 milyon yolcu taşıdı

ADARAY bir yılda 1 milyon yolcu taşıdı

Adapazarı-Arifiye hattında hizmet veren ADARAY, yeniden açılışının ilk yılında 1 milyon yolcuya ulaşarak şehir içi ulaşımda önemli bir alternatif haline geldi.

Adapazarı-Arifiye hattında geçen yıl yeniden hizmete başlayan ADARAY, bir yılda bir milyon yolcu taşıyarak güvenli ve konforlu ulaşım sağladı. Büyükşehir Belediyesi, ADARAY'ın bir yılda 1 milyon yolcu taşıdığını açıkladı.

Başarılı İlk Yıl

Geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yeniden hizmete başlayan ADARAY, birinci yılını önemli bir başarıyla tamamladı. Adapazarı ile Arifiye arasında sefer yapan ADARAY, ilk yılında toplam 1 milyon yolcu taşıyarak şehir içi ulaşımda önemli bir alternatif haline geldi.

15 Dakikalık Seyahat Süresi

Günde 19 gidiş ve 19 dönüş olmak üzere toplam 38 sefer düzenleyen ADARAY, yaklaşık 15 dakikalık sefer süresiyle yolculara hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor. Bu özellikleriyle hat, vatandaşların en çok tercih ettiği ulaşım seçenekleri arasında yer alıyor.

Yoğun İlgi ve Memnuniyet

Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda hızlı ve konforlu seyahat edebilmesi için hizmete yeniden kazandırdığımız ADARAY, kısa sürede yoğun ilgi gördü. İlk yılında 1 milyon yolcuya ulaşmamız, halkımızın bu hizmetten memnun olduğunu gösteriyor. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık olmak için ulaşım altyapımızı güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: adaray bir yılda 1 milyon yolcu taşıdı

Sakarya'da Cumhuriyetin 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

MSK, 29 Ekim'de Avrupa Kupası'nda Tarihi Galibiyet Aldı

Adapazarı'nda Bayramlar sergisi geçmişin coşkusunu bugüne taşıyor

Mamak'ta Retro Klasik Otomobil Festivali düzenlendi

Ağrı Adalet Sarayı İhalesi 30 Ekim'de Yapılacak

Kayseri'de 29 Ekim Katlı Kavşağı Trafiğe Açıldı

Kartal'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çifte Coşkuyla Kutlandı

Manisa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Çelenk Töreniyle Başladı

Erzincan'da Cumhuriyetin 102. Yılı Törenle Kutlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi Sındırgı'da Mobil Mutfak ile Sıcak Yemek Dağıtıyor

Konya'da 41 Bin İlkokul Öğrencisine İtfaiye Eğitimi Veriliyor

Nevşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başlıyor

Gümüşhane Belediye Başkanı'nın Yoğun Günü: Vatandaş Buluşmaları ve Programları

Toroslar'da Cumhuriyet Coşkusu: Fener Alayı ve Yürüyüşle 102. Yıl Kutlandı

Selda Bağcan Mersin'de Cumhuriyet Bayramı'nda Sahne Aldı