Adıyaman'da depremzede çocukların yüzlerini güldürdüler

Adıyaman

Adıyaman'da depremzede çocukların yüzlerini güldürdüler

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve MKYK Üyesi Resul Kurt, Adıyaman merkez Rezip Köyü'nde Ak Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan ve dünyaca ünlü Şef Biral Serttaş ile kurum müdürleriyle birlikte depremzede çocuklarla bir araya geldi.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman merkez Rezip köyünde AK Parti Adıyaman Milletvekili ve MKYK Üyesi Resul Kurt, dünyaca ünlü Şef Biral Serttaş, Ankara ve Adana’dan gelen ekiple birlikte öğrencilere hamburger hazırlayıp ikram etti.

Öğrencilerimizin çeşitli aktivitelerle güzel bir gün geçirmeleri için uğraştıklarını ifade eden Milletvekili Kurt, "Onların gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için çok anlamlı. Biliyoruz ki çocuklarımızın yüzü güldüğünde bizlerde mutlu olacağız. Böylesi anlamlı bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Rezip Köyü'nde düzenlenen programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve MKYK Üyesi Resul Kurt, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Kelleş, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Adıyaman İl Tarım Müdürü Nurettin Kıyas ve Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı

Gülsin Onay, Mayıs'ta 5 şehirde sahne alacak

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği