Aile ve Sosyal Hizmetler'den Nisa bebek açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler'den Nisa bebek açıklaması

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Pendik'te terk edilmiş halde bulunan Nisa bebeğin hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındığı ve durumunun kritik olduğu bilgisinin edinildiğini belirterek konuyla ilgili derhal adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul Pendik'te boş bir arazide terk edilmiş halde bulunan ve hastaneye kaldırılan 3 aylık Nisa bebek ile ilgili açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Anne E.S. tarafından terk edilen Nisa bebeğin, 30 Mart'ta emniyet birimleri tarafından Bakanlığa bağlı bir kuruluşa getirildiği ifade edildi.

Açıklamada, "31 Mart sabah saatlerinde solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle kurumda görevli sağlık personeli tarafından Nisa bebeğe müdahale edilmiş ve ambulansla hastaneye götürülmüştür. Bebek hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve durumunun kritik olduğu bilgisi edinilmiştir. Konuyla ilgili derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Hatırlanacağı gibi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 aylık olan bebeği Acil Tıp Teknikeri tarafından kendi bebeği gibi emzirerek ilgilendiği görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1510012094283931651

Haber Kaynak : İGFA

Esentepe Gençlik Merkezi'nde Ara Tatil Etkinlikleri Düzenlendi

Bursa'da Düzenlenen Yarıyıl Şenliği Renkli Bir Finalle Sona Erdi

Bursa'da Çocuklara Yönelik Güvenli Yaşam Atölyesi Düzenlendi

KTO'dan “Orta Anadolu Üretim Havzası” vurgusu

Denizli'de Kent Market'ten 2025'te 155 Binden Fazla Kişi Yararlandı

Mamak Belediyesi, Kreş Eğitmenlerine Ara Tatilde Hizmet İçi Eğitim Düzenledi

Volleyball World Beach Pro Tour 2026 Takvimi Açıklandı: Alanya Etabı Haziran'da

Mübadele'nin 103. Yılında Anma ve Anlatım Söyleşisi Düzenlendi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen, Karadolap Spor Kulübü'nü Ziyaret Etti

Pamukkale Sömestir Festivali, Madagaskar Sirki ile Final Yapacak

Seyyah Ritim Grubu Niğde'de Sahne Alacak

Mübadelenin 103. Yılı Mudanya'da Anma Etkinlikleriyle Hatırlandı

Beylerbeyi Profiterol, Dubai’de üretime başladı

“Yetenek Sirkiniz” şovu nefesleri kesti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Sivas'ta Ziyaretler Gerçekleştirdi