GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Airbus için gövde üretti

Airbus için gövde üretti

Airbus için gövde üretti

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerinde gerçekleşen törende Avrupalı uçak üreticisi Airbus’ın A320 ailesinin bütün uçakları için Sec18/19 Gövde üretimini tanıttı.

ANKARA (İGFA) - TUSAŞ, Airbus’ın A320 ailesinin bütün uçakları için üretilen ilk Sec18/19 gövde üretiminin teslim töreni gerçekleştirildi.

Yapısal alanda bugüne kadar yarım asra yakın tecrübesi bulunan Türk Havacılık Uzay Sanayii, deneyimli ekipleri tarafından yürütülen proje kapsamında önemli başarılara ve çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Proje süresince değişen şartlara hızlı adapte olabilme yeteneğini bir kez daha ortaya koyan TUSAŞ, mühendislik, sanayileşme ve karmaşık hava yapısallarının imalatındaki tecrübeleri sayesinde üretimini zamanında ve kusursuz şekilde gerçekleştirmiş oldu.

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Türk Havacılık Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, ‘’Kendi ürettiğimiz özgün ürünlerin yanı sıra yeni iş paketleri ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Airbus ile uzun süredir devam eden iş birliğimiz çerçevesinde ürettiğimiz parçayı tesislerimizde tanıtmanın gururu içerisindeyiz. Hızlı gelişen ve anlık müdahale gerektiren durumlarda doğru kararlar alarak üretimini zamanında gerçekleştiren çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri için şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: airbus için gövde üretti

İBB'den Marmara Denizi'nde derin temizlik

Kütahya Ticaret Borsası'ndan Hollanda çıkarması

NKT yaz sezonunu “Ormandaki Kulübe”de özel dinleti ile açtı

35. Akbank Caz Festivali'nde sahne alacak yeni isimler belli oldu

İstanbul Festivali gençlere yeni alanlar açıyor

Harbiye ağustosta da coşku dolu

Togg’da kiralar gibi T10X sahibi olma fırsatı

Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur, rüzgar...

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği