AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Pençe Kılıç' yorumu

AK Parti Sözcüsü Çelik

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Pençe Kılıç' yorumu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Irak ve Suriye'nin kuzeyine başlattığı hava harekatı için, "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz" dedi.

ANKARA (İGFA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gece yarısı Suriye ve Kuzey Irak'a "Pençe Kılıç" hava harekatı başlatması ardından  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, harekatla ilgili sosyal medya hesabından "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz" mesajıyla paylaşımda bulundu.

Sözcü Çelik, "Pençe Kılıç Harekatı ile Türkiye'ye göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler" dedi.

Çelik paylaşımında, "Cumhurbaşkanımızın 'bir gece ansızın gelebiliriz' sözü kesin kararlılığımızın ifadesidir. Çok geniş çaplı ve yüksek kabiliyetle icra edilen bu harekat Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ülkemize göz dikenlere her hal ve şart altında cevap vereceğini tüm dünyaya gösteriyor. Terör insanlığın düşmanıdır. Türkiye bu insanlık düşmanlarına karşı hangi etiketlere sahip olurlarsa olsunlar en etkili mücadeleyi veren ülkedir. Hangi gücün himayesine girerlerse girsinler tüm terör örgütlerini bertaraf edecek güce sahibiz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1594188703471394817

Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı