AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, EYT teklifinin sade, hakları genişletici bir düzenlemeyi içerdiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz'de 710 milyar metreküplük, Türkiye'nin en büyük doğal gaz rezervi keşfinin yapıldığını anımsatarak, değeri 1 trilyon dolara ulaşan Karadeniz gazının şebekeye bağlanarak Mart ayı sonu itibarıyla hanelere verilmeye başlanacağını söyledi.

EYT düzenlemesini içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin komisyon görüşmelerine başlandığını hatırlatan Taşkın, "EYT teklifi sade, uygulanabilirliği basit, hakları genişletici bir düzenleme ihtiva ediyor." dedi.

Ali Cumhur Taşkın, teklifin, gelecek hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesinin beklendiğini ifade etti.


Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali