AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

AK Parti

AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman oldu. Yaman, Ankara dönüşü Bilecik'te miting havasında karşılandı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Bilecik’te AK Parti’den 12 aday adayı Belediye başkanlığı için başvuruda bulunurken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında Bilecik için Belediye Başkan adayının Mustafa Yaman olduğunu açıkladı.

Ankara dönüşü AK Parti İl Başkanlığı önünde miting havasında çok sayıda partili tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir partililere seslendi.

Evli ve 2 çocuk babası olan 56 yaşındaki Mustafa Yaman, üç dönemdir Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri