AKOM'dan İstanbul'a yağmur müjdesi

AKOM

AKOM'dan İstanbul'a yağmur müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Yağışların, geçtiğimiz iki haftadan beri yaşanmakta olan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul, güne 28 derece civarında seyreden hava sıcaklığı ve az bulutlu bir gökyüzü ile başladı.

Rüzgârın poyrazdan orta kuvvette aralıklarla kuvvetlice esmesi beklenirken, öğle saatlerinde sıcaklıkların 33 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor. Yağışların, geçtiğimiz iki haftadan beri yaşanmakta olan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı,  hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normalleri civarı ve 1-2 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da hava sıcaklıklarının 5 Ağustos'a kadar mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: akom'dan istanbul'a yağmur müjdesi

İznik ve Jingdezhen arasında tarihi iş birliği... Seramik Sanayi Birliği İstanbul’da imzalandı

Kalkınma Yolu'nda Fav Limanı bu yıl devrede

TÜRASAŞ'ta önemli yükseliş... Hedef: İlk 100

MKE'nin yerli KANS'ına fuar ilgisi

Türkiye'de pedallar sağlıklı yaşama çevrildi

İGDAŞ'tan genç istihdama destek

İstanbul Beylikdüzü'nde doğaya dönüşüm festivali

Sağlık eğitiminde devrim... Yerli yapay zekâ ve VR teknolojisi

Bilecik Pazaryeri’nde şampiyonluk coşkusu gökyüzüne taşındı

TOFAŞ potada yarı final peşinde

İstanbul'da fetih ruhu sanatla yeniden hayat buldu

BtcTurk Vadi Açıkhava’da Dolu Kadehi Ters Tut'tan unutulmaz gece!

5-9 Haziran arası köprü ve otoyollar ücretsiz!

TOFAŞ potada seriyi eşitledi... Son maç 2 Haziran'da Bursa'da

Üsküdar Üniversitesi, "Bilim Kafe Buluşmaları" ile bilimi halkla buluşturdu