AKUT 'Marmara depremi' anısına nöbette

AKUT

AKUT 'Marmara depremi' anısına nöbette

AKUT Arama Kurtarma Derneği, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’nin 23. Yılı’nda, depremde hayatını kaybedenleri anmak ve deprem konusunda bilinç yaratmaya devam etmek için bir dizi etkinlik düzenliyor.

İSTANBUL (İGFA) -AKUT, Büyük Marmara Depremi’nin 23. Yılı’nı bir dizi etkinlikle anıyor.

Anma kapsamında, İstanbul-Değirmendere arası 115 kilometrelik kitlesel bir koşu, Değirmendere’de, 1999’da suya gömülen binaların bulunduğu bölgede bir dalış ve deprem saati olan 03.02’de, AKUT İzmit Operasyon Merkezi’nde bir tören gerçekleştirilecek.

Anma Etkinlikleri, AKUT gönüllüsü ve AKUT’a destek veren sporculardan oluşan 34 kişilik grubun hiç durmadan gerçekleştireceği ve 16 Ağustos 2022 Saat 10.00’da, İstanbul Ataşehir’deki AKUT İskender Iğdır Lojistik Merkezi’nde start verilecek kitlesel koşu ile başlayacak. Etkinlikler, 17 Ağustos 2022 tarihinde, tam 1999 depreminin saati olan 03.02’de Anma Töreni ile sona erecek. Anma kapsamında ayrıca, AKUT gönüllüsü Dalış Eğitmeni Volkan Tunç ve dalış eğitmeni üç arkadaşının katılımı ile 16 Ağustos 2022 14.00-16:00 saatleri arasında Değirmendere’de, 1999’da suya gömülen binaların bulunduğu yerde bir dalış etkinliği gerçekleştirilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: akut 'marmara depremi' anısına nöbette

Kocasinan Belediyesi Agrega Üretim Tesisi'nde 1 Milyon Ton Üretim ve 80 Milyon TL Tasarruf

Kartal'da Afetlere Hazırlık ve Haberleşme Semineri Düzenlendi

Patnos'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Şanlıurfa'da Klorlu Sulama Dönemi Sona Erdi

Patnos'ta Cumhuriyet Bayramı Töreni Düzenlendi

Alevi-Bektaşi Güçbirliği Platformu görüş ve beklentilerini açıkladı

Belediye Başkanı Cihan DEMİR'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kütahya'da 'Toprak, Ateş, Gelecek' Temalı Uluslararası Konferans Düzenlendi

Van Mimarlar Odası Belediye Eşbaşkanlarını Ziyaret Etti

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen, Muhtarlarla Çiftalan'da Bir Araya Geldi

KESDER Heyeti Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya'yı Ziyaret Etti

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, Mustafa Ersöz'ün Vefatı Nedeniyle Başsağlığı Diledi

Karabük Belediyesi Ücretsiz Tiyatro Etkinliği Düzenliyor: "Parça Tesirli Pazarlar"

Can Erzincan'lılar Gebze'de buluştu

Galatasaraylı Futbolcular SMA’lı Esma için forma imzaladı