GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

AKUT'tan Anıtkabir ziyareti

AKUT

AKUT'tan Anıtkabir ziyareti

AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin Mayıs ortasında gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni Yönetim Kurulu, Anıtkabir’i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

ANKARA (İGFA) - AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin Recep Şalcı başkanlığındkai yeni yönetim kurulu Anıtkabir'i ziyaret ederek, özel defteri imzaladı.

Şalcı başkanlığındaki Mehmet Murat Boz, İhsan Uğur Biltekin, Melih Çetin, Mustafa Aygün, Mustafa Sertaç Yılmaz ve Adil Ertuğ Karaduman'dan oluşan heyet Aslanlı Yoldan geçip, mozoleye çelenk bırakması sonrasında saygı duruşunda bulundu.

AKUT Yönetim Kurulu, Türk Milleti’nin güvenini kazanmış bir kurum olarak ülkemizde ve dünyada, ihtiyaç duyulan her an "Yardıma Uzanan El" olmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğine söz verirken, Atatürk’ün öğretileri ve vasiyet ettiklerinin, herkesin yüreğinde ve aklında canlı bir güç olarak yaşadığını ve kendilerine rehberlik ettiğini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: akut'tan anıtkabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm hayat memat meselesi!

Zafer Partisi'nin paylaşımına re'sen soruşturma başlatıldı! Partiden 'disiplin' açıklaması!

Düzce'de trafik kazası: 1 yaralı

Özgür Özel'den saldırı sonrası ilk mesaj: Fırtınadan sağ salim geçeceğiz

Diş eti çekiliyorsa kemik de eriyordur!

DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Bursa’da yapılacak

Başkan Tugay, İstanbul'da Özgür Özel'le buluştu

Devlet korumasındaki çocuklardan doğa dostu projeler

İstanbul'da bilinçli nesiller yetiştiriliyor

Erdoğan’dan Özel’e 'geçmiş olsun' telefonu

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği İstanbul'da toplandı

Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Şüpheli gözaltında!

Takma kirpik kullanımında göz sağlığına dikkat!

İstanbul'da sivrisinekle mücadelede önlemler arttı

İstanbul Sarıyer'de normale dönüş!