Ali Babacan'dan demokratlara çağrı

Ali Babacan

Ali Babacan'dan demokratlara çağrı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İstanbul’da katıldığı bir iftar programında konuşurken, demokratlara DEVA'da birleşme çağrısında bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenliği “İstanbul İftarı”, Genel Başkan Ali Babacan Babacan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Partisinin kendi logosuyla seçimlere gireceğini bir kez daha vurgulayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sokakların sandık gününü iple çektiğini ifade ederken, "Sokağın sesi ‘DEVA Partisi’ diyor. Bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalışmak zorundayız. DEVA Partisi seçimlere, kendi adıyla sanıyla, şanıyla namıyla, her alanda hazırladığı çözümlerle oy pusulasında kendi logosuyla girecek. O kurtuluş gününde mührü damlaya öyle bir basacağız ki Ankara’da Beştepe’de birileri yerinden zıplayacak” dedi.

Türkiye’nin tüm demokratlarına seslendiğini vurgulayan Babacan, "Sosyal demokrat arkadaşıma, muhafazakâr demokrat arkadaşıma, liberal demokrat arkadaşıma, milliyetçi demokrat arkadaşıma sesleniyorum. Gelin, DEVA Partisi’nde birleşelim. Gelin, tam demokrasinin bayrağını hep beraber göndere çekelim. Gelin, hep beraber kazanalım. Türkiye olarak kazanalım” açıklamasında bulundu.

Meclis seçimlerinde DEVA Partisi'nin büyük bir zafer kazanacağını iddia eden Ali Babacan, "Cumhurbaşkanı seçimlerinde altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak. Bu iş çözülecek. Biz, altılı masada demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye’yi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçireceğiz. Türkiye’yi, sağ salim barış, özgürlük ve adalet limanına ulaştıracağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Seçimlerden sonra tüm dünya Türkiye’yi konuşacak, tüm dünya DEVA Partisi’ni konuşacak. Türkiye’nin yıldızı parlayacak. Bu açlık, bu yoksulluk, bu adaletsizlik, bu umutsuzluk bitecek. Tüm Türkiye’nin yüzü gülecek” ifadelerini kullandı.

Altı siyasi parti liderinin Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırma iradesiyle hareket ettiğini vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Bu sorumluluk bilinciyle davranarak, ülkemiz adına umut olan tüm liderlere hepinizin huzurunda yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ali babacan'dan demokratlara çağrı

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!