Ali Babacan'dan demokratlara çağrı

Ali Babacan

Ali Babacan'dan demokratlara çağrı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan İstanbul’da katıldığı bir iftar programında konuşurken, demokratlara DEVA'da birleşme çağrısında bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenliği “İstanbul İftarı”, Genel Başkan Ali Babacan Babacan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Partisinin kendi logosuyla seçimlere gireceğini bir kez daha vurgulayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sokakların sandık gününü iple çektiğini ifade ederken, "Sokağın sesi ‘DEVA Partisi’ diyor. Bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalışmak zorundayız. DEVA Partisi seçimlere, kendi adıyla sanıyla, şanıyla namıyla, her alanda hazırladığı çözümlerle oy pusulasında kendi logosuyla girecek. O kurtuluş gününde mührü damlaya öyle bir basacağız ki Ankara’da Beştepe’de birileri yerinden zıplayacak” dedi.

Türkiye’nin tüm demokratlarına seslendiğini vurgulayan Babacan, "Sosyal demokrat arkadaşıma, muhafazakâr demokrat arkadaşıma, liberal demokrat arkadaşıma, milliyetçi demokrat arkadaşıma sesleniyorum. Gelin, DEVA Partisi’nde birleşelim. Gelin, tam demokrasinin bayrağını hep beraber göndere çekelim. Gelin, hep beraber kazanalım. Türkiye olarak kazanalım” açıklamasında bulundu.

Meclis seçimlerinde DEVA Partisi'nin büyük bir zafer kazanacağını iddia eden Ali Babacan, "Cumhurbaşkanı seçimlerinde altılı masanın adayı büyük bir zafer kazanacak. Bu iş çözülecek. Biz, altılı masada demokrasimizi kurtarmak için el ele verdik. Türkiye’yi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçireceğiz. Türkiye’yi, sağ salim barış, özgürlük ve adalet limanına ulaştıracağız. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Seçimlerden sonra tüm dünya Türkiye’yi konuşacak, tüm dünya DEVA Partisi’ni konuşacak. Türkiye’nin yıldızı parlayacak. Bu açlık, bu yoksulluk, bu adaletsizlik, bu umutsuzluk bitecek. Tüm Türkiye’nin yüzü gülecek” ifadelerini kullandı.

Altı siyasi parti liderinin Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırma iradesiyle hareket ettiğini vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Bu sorumluluk bilinciyle davranarak, ülkemiz adına umut olan tüm liderlere hepinizin huzurunda yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ali babacan'dan demokratlara çağrı

Konya Meram'da Hasanköy yeni çehreye kavuşuyor

Deniz yolculuğunda dijital kolaylık

PTT'den 'Safranbolu Safranı' anma pulu

81 ilin en hızlı koşucuları belli oldu

Türk Prysmian Kablo, enerji ve dijital dönüşümde liderliği sürdürüyor

Prof. Dr. İrvan: Afet anlarında medyada ‘önleyici habercilik’ yapılmalı

60. Tur'da Türk bisikletçilerden güçlü sinyaller

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 15 ton bonzai üretilebilecek madde ele geçirildi

Şahsenem'den kuaförlere ve güzellik sektörüne tam destek

2024’te Türkiye’de 6 bin 352 trafik kazası ölümlü... Ankara ölümlerde, İstanbul yaralanmalarda ilk sırada

İstanbul Bakırköy'den annelere destek

Çocukların dil gelişimi sesli tiyatroyla destekleniyor

Ümraniye Esnaf Odası'ndan sosyal medya ve yapay zeka eğitimi

Simge: Bir daha asla...!

KTO'da Mimar Sinan sergisi