Anıtkabir'de Bülent Ersoy'a şemsiye tutan Komutan görevden alındı

Anıtkabir

Anıtkabir'de Bülent Ersoy'a şemsiye tutan Komutan görevden alındı

Anıtkabir Komutanı Albay Hakan Osman Sert, sanatçı Bülent Ersoy'un ziyareti sırasında bir subay tarafından şemsiye tutulması nedeniyle görevden alındı.

Milli Savunma Bakanlığı, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili başlattığı inceleme tamamlandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hakkında inceleme başlatılan Anıtkabir Komutanı ve takım komutanı görevinden alınmıştır." denildi.

Hatırlanacağı gibi, Bülent Ersoy, salı günü Ankara'da vereceği konser öncesi Anıtkabir'i ziyaret etmiş, Anıtkabir'e tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy'a, üniformalı subayın, yağmurdan korunması için şemsiye tutarak eşlik ettiği görüntüler sosyal medyaa yer almıştı. Tepki üzerin Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin inceleme başlatmıştı.

https://twitter.com/BulentErsoy/status/1481662441633239040

Haber Kaynak : İGFA

Türk Ticaret Bankası ihracatçılar için yeniden sahada

Külliye'den ilk 5G uygulaması hayata geçti

Sağlık turizminde kayıt dışılık alarmı! Kayıt dışılık 1,6 milyar dolara ulaştı

Yeneroğlu: Cezaevi politikaları 'doldur-boşalt' döngüsünden kurtulmalı

Trafik güvenliği için kültür ve teknoloji şart

Yeşilay Münazara Turnuvasında Bursa rüzgârı!

23 yılda 430 yeni tünel!

Engelsiz Film Festivali'nde 13 ülkeden 15 film yarışacak

“Sağlıklı Bir Fikrim Var” Projesi'ne başvurular açıldı

Vodafone Vakfı’ndan gençlere yapay zekâ hamlesi

KAGİDER'den kadın girişimcilere güçlü destek

İstanbul Beylikdüzü baharı Hıdırellez ile karşıladı

İstanbul'da Kocaeli Şehir Tiyatroları rüzgârı esti

Bahar Aksu için Şişli’de öfkeli eylem!

TÜMGİŞ'ten Mersin çıkarması