Anıtkabir'de Zafer Bayramı coşkusu

Anıtkabir

Anıtkabir'de Zafer Bayramı coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Atatürk’ün mozolesine ay yıldız motifli çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve törende hazır bulunan devlet erkânı, daha sonra Misak-ı Millî Kulesi’ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel deftere şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, ‘Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtı’ ifadesi ile tarif ettiğiniz büyük zaferin 101 seneidevriyesine ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan bu günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, Büyük Millet Meclisi’nin muhterem üyelerini ve aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.

Muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkma hedefimizin sembolü hâline gelen Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu, devlet-millet el ele vererek, büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz.

Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleriyle buluşturuncaya kadar gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.”


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: anıtkabir'de zafer bayramı coşkusu

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!