Ankara Gölbaşılı kadınlar 'Bergen' filminde buluştu

Ankara Gölbaşılı kadınlar

Ankara Gölbaşılı kadınlar 'Bergen' filminde buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek dün akşam düzenlenen etkinlikte; Gölbaşılı kadınlar ile birlikte Bergen filmini izledi. Hayat hikâyesi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Gölbaşılı kadınlar; Başkan Şimşek’e böyle bir organizasyonu hayata geçirdikleri için teşekkürlerini iletti.

ANKARA (İGFA)-  Daha önce kadınlar için Şanlıurfa turu düzenleyerek 400 kadını geziye gönderen Başkan Ramazan Şimşek bu defa arabeskin unutulmayan kadın seslerinden Bergen’in hayatını anlatan filmde Gölbaşılı kadınları ağırladı. Bugün de ikinci gösterim ile kadınları Bergen filminde yine ağırlayacaklarını 6-7 Mart’ta ise yine 500 kadını ”EREN“in hikayesi ile buluşturacaklarını aktaran Başkan Ramazan Şimşek gösterim öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gölbaşımızda doğumdan ölüme kadar her vatandaşımızın yanında olmaya çalışacağımızın sözünü vermiştik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir program hazırlayalım düşüncesi ile yola çıktık ve bu organizasyona imza attık. Yeşim Hanıma çok teşekkür ediyorum. Gölbaşılı kadınlarımız için birbirinden önemli projelere imza atıyor. Bülent Serttaş konserimizle de bu özel günü taçlandıracağız. Neşet Ertaş’ın da dediği gibi ‘Kadınlar insan biz insanoğlu’. Bu günün önemi tek güne sığamaz. Nice nice günler görmemiz dileğiyle. Hoş geldiniz sefa getirdiniz” dedi. 

Film sonrası duygularını aktaran Gölbaşılı kadınlar ise Başkan Şimşek’e ve eşi Yeşim Şimşek’e bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür etti. Böyle bir imkan sağladıkları için memnuniyetini dile getiren kadınlar filmin kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade etti. Etkinliğin çok güzel tepkiler aldığını aktaran Ramazan Şimşek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile kadına şiddetin her daim karşısında olacaklarını ve bu kapsamda çalışmalarına durmadan devam edeceklerini aktardı. Yeşim Şimşek ise “Bergen filmi çok etkileyiciydi. Kadınların şiddet görmediği ve ezilmediği günler görürüz inşallah. Kadınlarımızın şiddet görmediği bir dünya dileği ile” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Toroslar'da Okuma Salonu Sayısı 6'ya Yükseldi

Mersin'de Elektrikli Otobüs Dönemi Başladı

Eskişehir'de 'Yol Arkadaşım' Fotoğraf Sergisi Bisiklet Kültürünü Sanatla Buluşturdu

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında Yarı Finaller Tamamlandı

Kayseri'de İnönü-Miralay Nazım Kavşağı Trafiğe Kapatılacak

Aksaray Cumhuriyet Bulvarı'na Gündüz Bakımevi, Kreş ve Çocuk Kütüphanesi Geliyor

Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu'nda 61 Bin Çift Eğitim Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden 5 Bin Öğrenciye Ücretsiz Kaynak Kitap Desteği

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Ege Üniversitesi Daçka'yı 96-52 mağlup etti

Yunusemre'de Öğrencilere Tasarruf Eğitimi ve Kumbara Dağıtıldı

Karagöl Mahallesi'ne Taziye Evi Projesi İçin Mezarlık Alanı Planlanıyor

Sütçü İmam'ın İlk Kurşunu 106. Yılında Anılıyor

Şehitkamil'deki AGRO Park 9 Ayda 21 Bin 752 Ziyaretçiyi Ağırladı

Hamamözü'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Ankara Büyükşehir Çocuk Meclisi'nin 30. Dönem Başkanı Yaman Akman Oldu