Ankara Gölbaşı'nda tasarrufu sağlayacak filo devrede

Ankara Gölbaşı

Ankara Gölbaşı'nda tasarrufu sağlayacak filo devrede

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşa daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermek amacıyla araç filosuna 29 yeni araç dahil etti.

ANKARA (İGFA) - Birçok alanda uyguladığı tasarruf tedbirleriyle dikkat çeken Gölbaşı Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla temizlik ve katı atık çöp toplama hizmetlerinin yanı sıra başka hizmetlerde de kullanmak amacıyla 29’u temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 53 yeni aracı satın alarak araç filosuna dahil ederek, temizlik işlerinde araç kiralama yöntemine de son verdi.

Ramazan Şimşek’in Gölbaşı Belediye Başkanı olmasıyla birlikte başlayan tasarruf tedbirleri meyvesini vermeye başladı. Göreve gelir gelmez Gölbaşı Belediyesi’nin mali yapısını düzeltmeye başlayan Başkan Ramazan Şimşek’in liderliğinde belediyenin bir çok alanda uygulanan tasarruf tedbirlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önceden araç kiralama yönetimiyle yapılan Gölbaşı Belediyesi katı atık çöp toplama ve temizlik hizmetleri bundan böyle, belediyenin kendi araçlarıyla yapılacak.

YILLIK 30 MİLYON LİRA TASARRUF

Yaklaşık 20 yıldır, özel sektörden kiralama yöntemi ile temin edilen katı atık çöp toplama ve temizlik hizmetinin belediyenin araçları ile yapılması sayesinde yıllık en az 30 milyon TL tutarında tasarruf sağlanacak.


Haber Kaynak : İGFA

Sakaryalı sporcular performanslarıyla göz doldurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış Masası Türkiye’de kurulacak

Yaz sıcaklarında omurga sağlığına dikkat

Esenyurt’ta yol keserek 'haraç' olayına karışan iki çocuk yakalandı

İstanbul Beylikdüzü'nde pedallar sağlıklı yaşama çevrildi

Savunma sanayinde dijital dönüşüm zorunluluk oluyor

Ev Tekstili Birlik Platformu Denizli’de buluştu

Sultan Abdülaziz’in atlı heykeli Beylerbeyi'nde ziyaretçilerini bekliyor

Nesiller maNga ile büyüyor!

Aybüke Albere tatil pozlarıyla sosyal medya salladı!

Süper Loto'da talih kuşu bir kişiye kondu

Başkan Bozbey’den Gürsu TOKİ bölgesinde inceleme

BELTUR'dan işgal açıklaması: Üç çalışanın iş akdi feshedildi

Enpara.com, Enpara Bank A.Ş.’ye devrediliyor... IBAN'lar değişecek

Yapay Zekâ Mühendislerinin tezi ASELSAN'da görücüye çıktı!