Ankara Valiliği yasak süresini uzattı

Ankara Valiliği yasak süresini uzattı

Ankara Valiliği yasak süresini uzattı

Ankara Valiliği, il genelinde; huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının tasarrufa müteallik emniyetin, kamu esenliğinin sağlanmasına yönelik alınan tedbir kararları uygulanmasının 26 Mart 2025 Çarşamba günü saat 00.00'dan 1 Nisan 2025 Salı günü 23.59'a kadar devam edilmesini kararlaştırdı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Valiliği toplantı ve yürüyüş yasağı süresini uzattı.

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalarla ilgili paylaşımlardan ve edinilen diğer bilgilerden, halkı provoke etmek suretiyle kanunsuz toplantı ve gösteri yürüyüşleri, akabinde şiddet eylemleri yapılacağı bilgilerinin elde edildiğinden 21 Mart'ta il genelinde toplantı, gösteri yürüyüşleri ve basın açıklamalarının bugün saat 23.59'a kadar yasaklandığı anımsatıldı.

Yasaklama kararına rağmen il genelinde izinsiz eylem ve etkinliklerin devam etmesi ve bu eylemlere katılanlar tarafından şiddet kullanılmasından ötürü yasak süresinin 7 gün daha uzatılması kararlaştırıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ankara valiliği yasak süresini uzattı

Sefo ve Demet Akalın dünyayı sallıyor! “Yerinde Dur” billboard listesinde 17. sırada!

Kayseri Üniversitesi’nde “Şehitler Anıtı” açıldı

Türkiye'de yapay zeka kullanımı düşük

Kripto para piyasası değeri ilk kez 4 trilyon doları aştı

Üniversite gençliğinin müzik karnesi belli oldu!

İBB kurban konservelerini dağıtıma başladı

TMSF lüks araçlar ve tekne satacak

Tüpraş’tan yaz tatili için fen deneyleri önerileri

Afrika kökenli sıcak hava dalgası geliyor

Kayseri Melikgazi Havacılık Lisesi velilere tanıtıldı

Başkan Genç: “Kültür ve sanatla şehirlerin ruhu tamamlanır”

Avrupa Para Gençlik Oyunları’nda Eskişehir rüzgârı esecek

Sıcak havaya yağmur molası

Sezen Aksu 'Linç'le geldi

Redington, Orta Doğu ve Afrika Bölgesindeki kuruluşlar için AWS üzerinden Couchbase’i hizmete sunuyor