Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Ankara ve İstanbul

Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJet'in Ankara Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen'den Şam'a uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, ilk seferin 16 Haziran’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam Uluslararası Havalimanı’na yapılacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJet'in Ankara Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen'den Şam'a uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

16 Haziran’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam Uluslararası Havalimanı’na ilk seferin yapılacağını bildiren Uraloğlu, “17 Haziran Salı günü ise Ankara Esenboğa Havalimanı ile Şam Uluslararası Havalimanı arası seferler başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Seferler hakkında bilgi veren Bakan Uraloğlu, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün Şam Uluslararası Havalimanı’na karşılıklı sefer yapılacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu, “Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün Şam Uluslararası Havalimanı’na karşılıklı sefer yapılacak. Temmuz ayından itibaren ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam’a seferlerin 7 güne çıkarılması planlanıyor.” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Kırmızı Başlıklı Kız Müzikali Keçiören'de Sahnelendi

Peşaver Şehitleri Ankara'da Anıldı

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Alanya'da Demirtaş Mahallesi'nde Ulaşım Konforu Artıyor

Afetlere hazır, güçlü bir Eyüpsultan için

Eyüpsultan'da Altyapı ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Pamukkale'de Mobil Atık Toplama Aracı 28 Mahalleyi Dolaşıyor

“İşimiz Aşk” Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

Bolu'da Çocuklara Yönelik Ücretsiz Kitap Okuma Etkinliği Düzenlenecek

Mehmet Ali Büklü, Vefatının 31. Yılında Kartal'da Anıldı

Kartal'da Çocuklara Yönelik Yeni Yıl Kutlamaları ve Tiyatro Gösterileri Başladı

Kartal Belediyesi, Soğuk Kış Günlerinde Vatandaşlara Sıcak Çorba İkram Ediyor

Esenboğa Havalimanı Metro Hattı'nın İnşasına 2026'da Başlanacak

1907 Travel resmen Fenerbahçe Spor Kulübü'ne devredildi

Türk Deniz Ticaret Filosu Dünyada İlk 10'a Yükseldi