Ankara'da hemşeri dernekleri Gölbaşı'nda ağırlandı

Ankara

Ankara'da hemşeri dernekleri Gölbaşı'nda ağırlandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya ile birlikte İl Hemşehri Dernekleri yöneticilerini yemekte ağırladı.

ANKARA (İGFA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İl Hemşehri Dernekleri yöneticileri ile bir araya geldi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinin geleceğinden ve öneminden bahseden Başkan Şimşek, omuz omuza vererek Gölbaşı'yı hak ettiği yere gelmesi için yardımcı olacaklarını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yemekte; Kariyer Noktası, Umutlu Yaşam Merkezi, Paylaşım Noktası, BGMP ve Üniversiteliler Caddesi gibi önemli projelerini de anlattı. ”Hayata geçirdiğimiz her proje ile vatandaşa verdikleri hizmeti bir adım öteye taşımaktan gurur duyuyoruz” diyen Başkan Şimşek, ”Gölbaşılı hemşerilerimizin bize olan güvenini boşa çıkartmamak en büyük temennimiz“ dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Nilüfer Belediyesi NİLTİM'de temizlik çalışması gerçekleştirdi

Bakan Bolat'tan mevkidaşlarıyla İSEDAK'ta yoğun diplomasi

Nilüfer'de 7'nci giyim pazarı hizmete girdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Spor Kış Okulları'nda çocuklarla buluştu

'Küllerinden Doğan Umut' sergisi Eskişehir'de

'Skyroad ile Keşfet' için başvurular başladı

Kavacık’ın coğrafi işaretli üzümüne büyük ilgi

Ağız ve diş sağlığı bilinci çocuklukta başlar

2. Don Kişot İyi Edebiyat Ödülleri sahiplerini buldu

Özgür Aras: Ünlülerle çalışmak her an kriz demek

“Eyvah Nadir” İstanbul’da ayakta alkışlandı

Kayseri Büyükşehir yatırımda Türkiye ikincisi

Pamukova Mekece Sosyal Tesisleri'nin temeli 3 Kasım'da atılıyor

Kayseri'de Depremzede Öğrenciler İçin Anlamlı Koşu Düzenlendi

SGM'de 300 Öğrenci Eğlenerek Öğrendi