Ankara'da huzur operasyonu: Aranan 612 şahıs yakalandı

Ankara

Ankara'da huzur operasyonu: Aranan 612 şahıs yakalandı

Ankara'da il genelinde 16 – 22 Ağustos 2024 tarihlerinde polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda farklı suçlardan aranan 612 kişi yakalandı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Valiliği, il genelinde 16 – 22 Ağustos 2024 tarihlerinde polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarında farklı suçlardan aranan 612 kişinin yakalandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

"İlimiz genelinde 16.08.2024 ile 22.08.2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 7, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 18, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 28, 5 yıla kadar hapis cezası olan 226 ve ifadeye yönelik aranan 333 şahıs olmak üzere toplam 612 kişi yakalanmıştır."


Haber Kaynak : İGFA

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı

Muğla’dan Rodos’a mavi yolculuk başlıyor