Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlık süreçlerinde başarılarını artırmak amacıyla imzalanan protokol İstanbul'da değerlendirildi.

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin Valiliğinin koordinesinde, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Artvinliler Hizmet Vakfı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Artvinli öğrencilerin eğitimine destek için yürütülen çalışmaların ele alındığı Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Beykoz’daki Artvinliler Hizmet Vakfı binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Turan Ergün, Artvin Milletvekilleri Faruk Çelik ve Uğur Bayraktutan, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Vakfın Onur Kurulu Başkanı İsmet Acar, İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Esen Yağcı ile vakfın danışma ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Artvin’deki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin akademik başarılarının artırılması ve üniversite sınavlarına hazırlık süreçlerinde daha fazla destek sağlanmasını hedefleyen bu protokolün hayata geçirilmesine katkı sunan herkese teşekkürlerini ileten Vali Ergün, Artvinliler Hizmet Vakfı temsilcilerine eğitime verdikleri destekten ötürü plaket takdim etti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: artvinli öğrencilere yeni protokol

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı

Çocuklara yönelik 'Güçlendirici Bakım Modeli' hayata geçti

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak