'Atlı Jandarma Timi' Salda devriyesinde

'Atlı Jandarma Timi' Salda devriyesinde

İçişleri Bakanlığı, Salda Gölü çevresinde Atlı Jandarma Timi'nin devriyeye başladığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nü ve çevresini koruma çalışmalarına destek amacıyla Atlı Jandarma Timi devriye görevi yürütüyor.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Salda Gölü'nün sahip olduğu doğal güzelliklerinin, çevresindeki ormanlık alanların korunması ve yoğun ziyaretçi sayısından olumsuz etkilenmemesi için 2020'den beri yaz aylarında Atlı Jandarma Timi görev yapıyor.

Bu kapsamda bu yıl ki görevine başlayan Jandarma Genel Komutanlığı At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığında görevli tim, göl çevresindeki ormanlık alanlarda piknik yapanları ateş yakmamaları, çevre ve doğayla ilgili suç oluşturabilecek davranışlarda bulunmaları konusunda uyarıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan habere göre Atlı Jandarma Timi'nin Doğanbaba ve Tabiat Parkı ormanlık alanları ile orman evi çevresinde 12 Ağustos'a kadar devriye görevi yürüteceği öğrenildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 'atlı jandarma timi' salda devriyesinde

Ziynet Sali ve Rıza Sarıtaş yaza damga vuracak! Aşkın Yenisi…

Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?

Elif Buse Doğan: Tacizle karşılaştım, sektörde zorluklar yaşıyorum

Ziynet Sali'den sürpriz düet

Bursa Yenişehir’de Gıda İhtisas OSB ile tarım ve sanayi buluşuyor

İstanbul Maltepe'den marketlere ‘karekod’ ve gıda denetimi

İstanbul Beylikdüzü daha da yeşil olacak

İzocam’dan 60. yıla özel kitap... Tarihe iz bırakan başarı hikayesi

Mela Bedel'den yaza damga vuracak yeni hit: "Hadi Yallah"

Elif Buse Doğan müzikal yolculuğunu anlattı

Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde hasat zamanı

İstanbul Küçükçekmece'de renkli yaz atölyeleri

İstanbul'da 'Ay Tozunda Yürür Gibi' sergisi görücüye çıkıyor

Dijital bağımlılıktan kurtulmak için 6 öneri

62. Uluslararası Troya Festivali coşkusu