Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Et İşletmesi Gaziantep'e Örnek Oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi heyeti, Aydın'da faaliyet gösteren Halk Ege Et işletmesini inceleyerek benzer bir modeli kendi şehrinde uygulamak istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi heyeti, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ege Et işletmesini yerinde inceledi. İnceleme, Gaziantep'te benzer bir uygulamanın hayata geçirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Heyet Yerinde İnceleme Yaptı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB Tesis İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özgüler ve Genel Müdür Mesut Şahin'den oluşan heyet, Çine ilçesindeki mezbaha ve mağazaları ziyaret etti. Heyet, tesislerin işleyişi hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Ete Odaklanıldı

Ziyaret sırasında, üretilen etlerin halka nasıl ulaştırıldığı ve kaliteli ürünün uygun fiyatla sunulması gibi konular ele alındı. Gaziantep heyeti, Aydın'da sunulan hizmetleri gözlemleme ve vatandaş memnuniyetini değerlendirme fırsatı buldu.

Çerçioğlu: İş Birliği ve Örnek Projeler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediyeler arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Çerçioğlu, "Hayata geçirdiğimiz çeşitli projeler ve hizmetlerle sosyal belediyeciliğin örneklerini gerçekleştiriyor, şehrimizi örnek gösterilen bir kent haline getirmeyi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. Çerçioğlu, iki büyükşehir belediyesi arasındaki dayanışmanın vatandaşlara daha iyi hizmet sunulmasına katkı sağlayacağını belirtti.


Aydın,Aydın Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Cezayirli Turizm Profesyonelleri Bursa'da Ağırlandı

Mudanya, Bursa Büyükşehir'in Yatırımlarıyla Örnek Kıyı Kenti Olma Yolunda

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı'nın Çalışma Yönetmeliği Yayımlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2,13 Milyar Euroluk Yeşil Şehir Eylem Planı'nı Meclise Sundu

Bursa'da Yeni Yıl Coşkusu 19 Gün Sürecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Et İşletmesi Gaziantep'e Örnek Oldu

Aydın'da TÜBİTAK İş Birliğiyle Bilim Merkezi Projesi İçin Saha Çalışmaları Başladı

Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Çok Dilli Karşılama Totemlerini İnceledi

Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Halk Kütüphanesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Kars'ta Engelliler Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Muş'ta Kadın Dayanışma Merkezi Hizmete Hazırlanıyor

Muş'ta Parklara Çift Dilli Çevre Bilinci Tabelaları Yerleştirildi

Cevher Dudayev Mahallesi'nde Arıza Nedeniyle Su Kesintisi Yapılacak

Muş Belediyesi, karla mücadele için 241 personel ve 44 araçla sahaya hazır

Nevşehir'de Köy Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Saç Bakımı ve İkram