Aydın'da yangınlarına karşı Komandolar ve Özel Harekat devriyede

Aydın

Aydın'da yangınlarına karşı Komandolar ve Özel Harekat devriyede

Aydın'da Jandarma Komando ve Özel Harekat Polisleri, yangın riski taşıyan orman bölgelerinde devriye görevine başladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı 4 Komando timi ile İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat timleri, başta Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı olmak üzere yangın riski taşıyan ormanlık alanda görevlendirildiğini duyurdu.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan habere göre polis ve jandarma ekipleri, araç girişinin olmadığı sarp arazilerde de devriye atmaya başladı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, gazetecilere, kentin öne çıkan yeşil alanlarının ormanların yangından etkilenmemesi adına birçok kurum ve kuruluşla iş birliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Orman yangınlarına karşı toplumu bilinçlendirme ve art niyetli kişiler varsa onlara karşı çeşitli tedbirler alma bakımından yürüttükleri faaliyetler olduğunu aktaran Aksoy, "Özel harekat Polisleri ve Jandarma Komando timleri ormanda dolaşarak hem şüpheli kişiler varsa onlarla ilgili araştırma yapıyor, hem de bölgede bir olumsuzluk olduğunda müdahale etmek adına alanda sürekli devriye görevi yürütüyor." diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı

Sakaryalı sporcularından peş peşe başarılar