Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: "Bu sivil itaatsizlik isyan denemesidir"

Bahçeli, Kılıçdaroğlu

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi: "Bu sivil itaatsizlik isyan denemesidir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'elektrik faturasını ödememe' yönündeki söylemlerini eleştirdi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamada "Elektrik zamları geri alınıncaya kadar elektrik faturasını ödemeyeceği" açıklamasını eleştirdi.

Bahçeli, "Bu sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir" yorumunda bulundu.

Bahçeli, paylaşımında, "Dün akşam yine kameranın karşısına geçip “elektrik faturasını ödemeyeceğini” ifade ve iddia etmiş. İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkâr meydan okumaya göz yumulamaz" diye yazdı.

"Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir" diyen Bahçeli, paylaşımında, "Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz. Yine de karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor. Vicdanı karanlık olsa da, evinin karanlığa gömülmesine üzülürüm" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/1491771393712795649

Haber Kaynak : İGFA

E-ticarette devlerin iş birliği

Türkiye’nin ilk el hijyeni ölçeği Üsküdar Üniversitesi’nden

Türk Dünyası Sinema Yöneticileri İstanbul’da buluştu... TÜRKFİLM iş birlikleri güçleniyor

BMC yeni askeri araçlarıyla fuara damga vurdu

IDEF 2025’te TUSAŞ’tan HÜRJET, HÜRKUŞ ve AKSUNGUR ile gökyüzü şovu

İBB Bölgesel İstihdam Ofisleri Sarıyer ve Beylikdüzü’nde

LÖSEV Aile Komiteleri'nden verimli toplantı

Cumhurbaşkanı Erdoğan IDEF 2025’ten önemli mesajlar verdi... Savunma sanayiinde rekor büyüme

'Altınay' yeni nesil teknolojinin adresi

Türkiye’nin güzellikleri moda yoluyla dünyaya tanıtılıyor

Bakan Yerlikaya: Spor, önce ahlak ve saygıdır

İzmit Körfezi’nde dip çamuru temizliği sürüyor: 170 hektarlık alan arındırıldı

Aşırı sıcaklar beyin kanaması riskini artırıyor

Elif Buse Doğan 'yaz' hızını kesmiyor

İngiliz ünlü pop yıldızdan itiraf: İstanbul’a gelmemekle kabalık ettim!