Bahçeli Mersin'den start veriyor... Cumhur bizim, Türkiye hepimizin

Bahçeli Mersin

Bahçeli Mersin'den start veriyor... Cumhur bizim, Türkiye hepimizin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yerel seçimlere yönelik dikkati çeken mesajlar verdi. Ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla Türkiye için çalışacaklarının sözünü veren Bahçeli, "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" dedi. Bahçeli, ilk açık hava toplantısını da Mersin'den başlatacaklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Herkes için, herkese göre belediyeye birliğin gücüyle ulaşacaklarının altını çizen MHP lideri Bahçeli, "Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, doğru olacağız, dürüst olacağız, duruşumuzla göz dolduracağız" dedi.

Yerel seçimlere yönelik önemli mesajlar ve göndermelerde bulunan Devlet Bahçeli, "DEM’lenmiş CHP’nin kimlere servis edildiği, kimlerin emellerine hizmet ettiği, yönetimi altındaki belediyelerde dönen rüşvet çarklarının nerelere kadar dayandığı, ayak oyunlarının ve yolsuzluk vakalarının nasıl volkan ağzı gibi patladığı artık herkesin bildiği ve gördüğü skandallardan yalnızca bir kısmıdır. İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nde vuku bulan şaibeler, Bu belediyenin CHP’li yöneticileri tarafından basın mensuplarına ve yaşlı bir hanımefendiye yönelik utanç verici kaba güç gösterileri elbette her vicdan sahibi tarafından telin edilmiştir. DEM’lenmiş ve devrilmiş CHP’nin siyasi ayarları bozulmakla kalmamış, bu garabet ve köhne zihniyet milletle arasına duvar çekmiştir. Bunların demokratlığı köprüden geçene kadardır. Bunların halkçılığı ve insan sevgileri kelebeğin ömrü kadardır. CHP’nin dikişi yama tutmayan Genel Başkanı’na bir hususu hatırlatmak isterim ki, Türkiye’de Dersim diye bir yer yoktur, olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli’dir" diye konuştu.

"İstanbul’u CHP’den ve DEM’ci bölücülerin tasallutundan kurtarmak bihakkın vatan borcu, fetih namusudur" diyen Bahçeli, "Ankara’yı, İzmir’i ve diğer belediyeleri CHP’den kurtarmak istiklalin şeref bahsi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e vefa gereğidir. Ankara’da DEM’lenip Kandil’de dökülen CHP gidecek, yerel yönetimlerde hasretle beklenen huzur gelecektir. DEM’lenmiş CHP gidecek, milli birlik ve kardeşlik güçlenecektir" dedi.

İLK AÇIK HAVA TOPLANTISI 28 OCAK'TA MERSİN'DE

31 Mart seçimlerine hazırlık amacıyla planlanan ilk açık hava toplantısına Mersin'den başlayacaklarını duyuran Bahçeli, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temasıyla, Misak-ı Milli’nin ilan edilişinin 104’üncü yılında, yani 28 Ocak 2024 Pazar günü Mersin’de yapma kararı aldık. Müteakiben 4 Şubat 2024 Pazar günü de Manisa Açık Hava Toplantımızı gerçekleştireceğimizi aziz milletimizle ve bu kentlerimizde yaşayan muhterem vatandaşlarımızla özellikle paylaşmak istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi kolları sıvamış, ya Bismillah diyerek yola koyulmuştur. Elbette gayret bizden, takdir ve teveccüh aziz milletimizdendir" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Adnan Menderes ve dava arkadaşları mezarları başında anıldı

Yandex, kontrolsüz yaya geçitleri için sürücüleri uyaracak

Antep işi nakışı UNESCO yolunda

MEB'den liseler arası aşçılık yarışması

Reklamcılıkta 2030 vizyonu... Dijital artık yan mecra değil, omurga

İstanbul Yeşilköy Pazarı’nda elektrik sorunu tarihe karıştı

Salomon Cappadocia Ultra Trail 12. Kez Kapadokya’da... Binlerce sporcu dünya mirasında koşacak!

Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret

Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!

Konya Karatay Belediyespor yeni sezona hazır

Genç lojistikçiler 23 Ekim’de İstanbul’da yarışacak

İstanbul Beylikdüzü 'engelsiz iletişim'den yana

Bursalı yerel zincirler Perakende Zirvesi'ne akın etti

Arjantin Başkonsolosu Vivas’tan İzmir'e ziyaret