Bahçeli millete seslendi: Aziz milletim sıra sende

Bahçeli millete seslendi: Aziz milletim sıra sende

Bahçeli millete seslendi: Aziz milletim sıra sende

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, 2023 seçim süreciyle ilgili paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin hukuken olmasa da fiilen seçim ortamına girdiğini belirterek, "Seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılması gündeme gelmiş, sandık tarihi takriben belli olmuştur" dedi.

Seçimlere 114 gün kaldığını vurgu yapan Bahçeli, "Demokrasi tarihimizin kaderini etkileyecek, ülkemizin önümüzdeki yıllara havi yol haritasını çizecek, Cumhuriyet’in yeni yüzyılını tahkim edecek en kritik seçimlerde büyük Türk milleti iradesini gösterecektir" ifadelerini kullandı.

MHP ve Cumhur İttifakı'nın 2023 seçimlerine hazır olduğunu ve yeni bir demokrasi zaferinin cumhurun vatanperver duruşuyla tezahür edeceğine inandığını vurguladı.

Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü istikbalin güçlü ve gelişmiş Türkiyesini müjdeleyeceğine dikkati çeken Bahçeli, "Küresel emperyalizmin siyaset devriyeleri, terör örgütlerinin gönüllü destekçileri, Türkiye düşmanlığının yeminli temsilcileri, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan zulüm bekçileri, zillet çatısında birleşmiş manda özlemcileri Cumhur İttifakı karşısında tutunamayacaktır. Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganla sesleniyorum: “AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Büyükşehir gençleri ALES ve DGS'ye hazırlıyor

Bozüyük Belediyesi THM Korosu "Dilimizdeki Türküler" Konseri Düzenleyecek

İstanbul Beylikdüzü'nde kış festivali başladı

U17 Serbest Güreş İl Seçmeleri'nde Manavgat Belediyesi Sporcularından Başarı

Nilüfer Belediyespor, Süper Lig'de Rize Belediyespor'u Farklı Mağlup Etti

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nin Plaket Törenine Katıldı

Fotoğraf tutkunlarına 8 temalı eğitim programı

Odunpazarı'nda Winter Fest ile Gençlere Sıcak Bir Aralık Akşamı

70 Yaşındaki Nurgül Şengür, İtalyan Mutfağı Hayalini Yaşam Merkezinde Gerçekleştirdi

2024'te doğan yeni girişim oranı yüzde 15,8 oldu... En fazla girişim İstanbul'da kuruldu

Akçamescit Fabrikalar Yolu Asfaltlandı

Tarsus Belediyesi'nin İstiridye Mantarları Gastronomi Öğrencileriyle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yabancı Öğrencilere Türkçe ve Kültür Eğitimi Veriyor

Yerlikaya: Denetimlerde 55 Göçmen Kaçakçısı ve 972 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Van Kent Müzik Festivali Coşkulu Finalle Tamamlandı