Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Partisinin grup toplantısında ekonomideki gelişmeleri değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Pirenin deve yapılmasına asla duyarsız kalmayız. Hayat pahalılığı geçicidir. Enflasyon el birliği ile indirilecektir, üstesinden geliriz" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Bahçeli TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Bahçeli "Ülkemiz ve tüm dünya benzerine çok az rastlanan bir sınavdan geçmektedir. Pirenin deve yapılmasına asla duyarsız kalmayız. Hayat pahalılığı geçicidir. Enflasyon el birliği ile indirilecektir, üstesinden geliriz" ifadelerini kullandı.

KDV indirimlerine rağmen halen fiyat etiketlerini indirmeyenler vicdansızlığın içinde olduğunu kaydeden Bahçeli, "Çıkan enflasyon el birliğiyle indirilecektir, dün yaptık yine yaparız, üstesinden geliriz" dedi.

"CHP'nin, İP'nin ve diğer zillet partilerinin rant devrişme gayesi hastalıklı bir siyasettir" diyen Bahçeli, "Türk milleti hangi geceyi görmüştür de sabaha çıkamamıştır? CHP Genel Başkanı haksız ve hayayız eleştiriden başka bugüne kadar ne yapabilmiştir" diye sordu.

ANKET ŞİRKETLERİNE SERT TEPKİ

MHP'nin 53 yıldır tuzakları bozduğunu ifade eden Bahçeli, "53 yıldır Türk İslam ülküsüne leke sürmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakıyor. Çünkü davamızın hisarları duayla yapılmıştır. Dün haklıydık, bugün haklıyız, Allah kerim yarın da haklı çıkacağız. Hakkımızı yiyenlerde, halkımızı incitenlerle hem bu dünyada hem mahşerde mutlaka hesaplaşacağız. İkazen söylüyorum HDP oranlara sıkışmaz, barajlarla sınırlanamaz. Türklüğün baraja takılacağını söyleyenler münafıklar korosudur" diyerek anket şirketlerine sert tepki gösterdi.

Bahçeli konuşmasında dünyadaki gelişmelere de dikkati çekti.

https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1511970858230812679

Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş'ın Kurtuluş Yıldönümü Oryantiring Yarışmasıyla Kutlanacak

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'dan Miraç Kandili Mesajı

Mersin'de Kadın Üreticiler Belediye Desteğiyle Ekonomik Hayata Katılıyor

Bolu Belediyesi, Miraç Kandili'nde 10 Bin Kişiye Helva İkram Etti

Adalet Bakanlığı Personeli Türk Kızılay için Kan Bağışında Bulundu

Nilüfer'de Planlanan Kreş ve Yurt Projeleri İçin Temel Atma Sözü

İstanbul Maltepe'de temizlik filosu yenilendi

Soğuk havada kalbe dikkat!

Karaköprü'de Atakent Mahallesi'ne İki Modern Spor Salonu İnşa Ediliyor

Kahramanmaraş'ta Kar Mücadelesi: Büyükşehir Ekipleri Sahada

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Yarıyıl Tatiline Giren Öğrencileri Tebrik Etti

Antikkapı 2025’te 10 milyon kişiye ulaştı

Aksaray'da Miraç Kandili İçin Kadınlara Özel Program Düzenlenecek

10. Uluslararası Alanya Karikatür Yarışması İçin Başvurular Devam Ediyor

Pendik Belediyesi Sanat Merkezi'nde Yarıyıl Sanat Atölyeleri Başlıyor