Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: "Vızıldama, adamsan kararını açıkla!"

Bahçeli

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: "Vızıldama, adamsan kararını açıkla!"

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oy oranlarının düştüğüne yönelik anketleri yapan şirketlere tepki göstererek, "Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim" yanıtını verdi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na da 'Arı gibi vızıldamayı bırak, adamsan kararını açıkla" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin oy oranlarının düştüğüne yönelik anketlere tepki gösteren Bahçeli, "Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş, ha uçurmuş ha uçurumdan itmiş, hiç ama hiç önemli değildir" diyerek anketleri yapan şirketlere seslendi.

"Sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız. Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız" diyen Bahçeli, "Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim" diyerek, "Anketle var olmadık ki, anket olmayınca yok olalım. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir. Cumhur, fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur, Milliyetçi Hareket Partisi’ni mükafatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" diye konuştu.

Bahçeli, konuşmasında Türkiye'de artan hayat pahalılığı için "Sorunsuz hayat, hayatsız sorun yoktur" dedi.

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA 'ARI GİBİ VIZILDAMAYI BIRAK...'

Hükümetin bunun üstesinden gelmek için çabaladığını kaydeden Bahçeli, Millet İttifakı'nın ve 6'lı masanın halen bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasına tepki göstererek, Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na "Bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın? Değil misin?" diye sorarak kendilerinin Cumhurbaşkanı adayının Erdoğan olduğunu yineledi.

Bu arada Yunan Başbakan Miçotakis için "Emperyalizmin miçosu" benzetmesini yapan Devlet Bahçeli, "Ege’de boğulmak isteyen hiç durmasın çıksın karşımıza" dedi.

Erken seçim çağrılarına karşı çıkan Bahçeli, "Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır, o demokratik randevunun tarihi ise 2023 yılının Haziran ayıdır" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!