Bakan Işıkhan deprem illerinin taleplerini dinledi

Bakan Işıkhan deprem illerinin taleplerini dinledi

Bakan Işıkhan deprem illerinin taleplerini dinledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 şehirle ilgili toplantılar gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA)  - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen illere yaptığı ziyaretlerin ardından 11 ilin ihtiyaç ve taleplerini dinlemek için milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti il başkanları ile toplantılar gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan, Bakanlığın Reşat Moralı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantıda, Adana, Gaziantep ve Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, toplantıda, depremlerden etkilenen illerde çalışma hayatına ve istihdama yönelik önlemler değerlendirildi; alınacak önlemlerle ilgili talep, görüş ve öneriler konuşuldu.

Bakan Işıkhan, toplantıda yaptığı konuşmada, depremden etkilenen illere gerçekleştirdiği ziyaretleri dolayısıyla illerde yaşanan sorunlara ilişkin bilgisi olduğunu belirterek, "Özellikle sizin yaşamış olduğunuz, vatandaşlarımızın, işverenlerimizin, esnafımızın, size iletmiş olduğu bazı temel ihtiyaçlar olabilir, sorunlar olabilir. Bunları ben dinlemek isterim. Ekibimle birlikte sizi can kulağıyla dinleyip, inşallah bu toplantıların sonunda bir rapor hazırlamayı ve çalışmalarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etmeyi planlıyoruz." dedi.

6 Şubat depremlerinden etkilenen illere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Osmaniye'yi ziyaret eden Bakan Işıkhan'ın depremden etkilenen illere yaptığı ziyaretler süreceği öğrenildi.


Haber Kaynak : İGFA

Çanakkale'de Üniversite Öğrencilerine İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Çanakkale'de Çarşı Bölgesinde Temizlik Denetimi Yapıldı

İstanbul'un 'organik tam buğday ekmeği'ne ürün inovasyonu ödülü

Çanakkale Belediye Başkanı Erkek, Devam Eden Altyapı ve Eğitim Projelerini Yerinde İnceledi

3 Ocak Kurumlararası Futbol Turnuvası'nda Yarı Final Maçları Belli Oldu

Çanakkale Belediye Tiyatrosu'nun 'Süt Kardeşler' Oyunu Prömiyer Yaptı

Anadolu Selçuklu Teşkilatı’ndan 'piyango' tepkisi

Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması Ödülleri Konya'da Sahiplerini Buldu

Altınordu'da Kreş ve Gündüz Bakım Evi İçin İhale Süreci Başladı

Mevlana'nın 752. Vuslat Yıldönümü 'Huzur Vakti' Temasıyla Kutlandı

Küresel Kadın Zirvesi Başkanı Irene Natividad: Kadın şirket liderlerinin sayısı halen çok az

Soğuk havada doğal gaz uyarısı... Hayati hatalara dikkat!

İstanbul Maltepe'de 'yerli malı' kadın emeğiyle kutlandı

Şanlıurfa'da Hızmalı ve Atatürk Mahalleleri İçin Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, Okul Sporları Yarışmalarında 48 Madalya ve Kupa Kazandı